A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Rettenetesen keserű vagyok” – Őszintén vallott a bánatáról Benedek Miklós: ez zavarja a legjobban

Megdöbbentő őszinteséggel vallott keserűségéről Benedek Miklós!

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész-rendezőt nem keresik a színházak, évek óta nagyon keveset játszik, alig van színpadon, pedig szeretne. Erről az ATV Spirit ma esti Húzós című műsorában mesélt Rónai Egonnak, s azt sem rejtette véka alá, hogy nincs megelégedve a szakmájával, a színészekkel, az írókkal, a rendezőkkel, sőt, a közönséggel sem.

– Elfelejtettek játszani, elfelejtették a színészetet, elfelejtettek beszélni. Ma már teljesen mindegy, hogy egy televízióban pösze egy bemondó vagy nem pösze, teljesen mindegy, hogy mit mond – jegyezte meg Benedek, az ATV Halhatatlanok Társulata, örökös tagság közönségszavazásának egyik jelöltje! – Már az ötödik mondat után valaki színésznő, sztár, celeb és nem tudom, micsoda.

Elárulta, ma inkább külföldi sorozatokat néz, azok viszont hajnalig a tévé elé szögezik.

– Borzasztóan, rettenetesen keserű vagyok ettől. Kicseréltek minket másra, politikusokra, celebekre – tette hozzá.

– Képes lennék megújulni, ha volna rá módom, de most jó pár éve nem találnak vagy találok, vagy találtatnak velem olyan szerepeket, amikben meg tudnék.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések