A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyilatkozatot adtak ki a társulat egykori tagjai: ezért távoztak a Vígszínháztól

Közös nyilatkozatot adtak ki a Vígszínház korábbi társulati tagjai, amit a Színház Online a kérésükre közzétett az oldalán.

Nyilatkozatot adtak ki a Vígszínházból elszerződött társulati tagok a távozásuk okai kapcsán. Közleményükben a következőt írják:

„Alulírottak személyes személyes tapasztalataink alapján kijelentjük, hogy a jelenleg regnáló igazgató, Eszenyi Enikő által gyakorolt verbális erőszak és agresszív vezetői kommunikációja hozzájárult ahhoz, hogy felbontsuk a szerződésünket a Vígszínházzal.”

Hozzáteszik: azért hozzák nyilvánosságra ezt a levelet, mert a Vígszínházban szerintük nem állt rendelkezésre olyan intézményi fórum, ahol a személyes tapasztalataikat, panaszaikat kivizsgálták volna. Így kívánnak kiállni az intézményben szerzett tapasztalataikról a 24.hu-nak nyilatkozó Néder Panni színházrendező és Fenyvesi Lili filmrendező-rendezőasszisztens mellett.

„Fontosnak tartjuk a prevenciót, és szolidaritást vállalunk minden jelenleg is ott dolgozó kollégával, aki a hatalommal való visszaélés áldozata” – zárják nyilatkozatukat az alább felsorolt, elszerződött dolgozók:

* Bata Éva
* Harkányi Endre
* Herczeg Adrienn
* Hevér Gábor
* Járó Zsuzsa
* Kerekes József
* Kovács Patrícia
* Lengyel Tamás
* Mészáros Máté
* Molnár Áron
* Péter Kata
* Réti Adrienn
* Stohl András
* Telekes Péter
* Tornyi Ildikó

További hírek: 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések