A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elhalasztja turnéját a Pearl Jam a koronavírus-járvány miatt

Közleményben tudatta rajongóival a Pearl Jam, hogy elhalasztja észak-amerikai turnéját, ami március 18-án indult volna Torontóban.

A közösségi oldalán jelentette be a Pearl Jam, hogy a koronavírus-járvány miatt elhalasztja az észak-amerikai koncertkörútját – írja a variety.com. A kanadai és USA-beli városokat, köztük New Yorkot, Los Angelest és Oaklandet is érintő turné új koncertdátumairól később adnak tájékoztatást. Egyelőre úgy néz ki viszont, hogy a zenekar a nyári európai turnéját megtartja.

Eddie Vedder énekes a közleményében hangsúlyozza, a biztonság mindig első helyen szerepelt náluk és egy ilyen globális egészségügyi krízishelyzetben, ami mindenkinek az életére hatással van, tanácsos a tömegrendezvények elkerülése. Borzasztóan sajnálják, hogy el kell halasztaniuk a turnét, keményen dolgoztak azon, hogy megoldást találjanak, de túl kockázatos lenne a közönségük számára is, ha belevágnának, főleg, hogy vannak olyan szenvedélyes rajongóik is, akik messziről utaznának a koncertekre, ám az utazást most jobb elkerülni.


További hírek: 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések