A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Nem igazán szoktam ilyeneket posztolni, de azt szeretném, hogy tőlem tudják ezt meg” – Gyermeket vár Boris Johnson menyasszonya

Boris Johnson, az Egyesült Királyság miniszterelnöke valamint újdonsült menyasszonya Carrie Symonds varázslatos hírt osztott meg követőikkel, mint kiderült, gyermeket vár a politikus pár.

A hírt Carrie Smyonds osztotta meg Instagram-oldalán, egy igazán intim kép kíséretében. "Nem igazán szoktam ilyeneket posztolni, de azt szeretném, hogy tőlem tudják ezt meg a barátaim. Sokatok tudja már, de aki esetleg mégsem lett volna tisztában vele annak még egyszer elmesélem, hogy a tavalyi év végén eljegyeztük egymást, a nyár elejére pedig már első közös gyermekünk születését várjuk" - írta a miniszterelnök felesége a bejegyzéshez.

Boris Johnson miniszterelnök egyébként már így is ötgyerekes apuka, de a nyáron születendő lesz az első gyermeke újdonsült, 31 éves feleségétől.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések