Megműtötték Csepregi Éva mindkét térdét! A Neoton Família Sztárjainak énekesnője azért döntött az operáció mellett, hogy továbbra is zavartalanul tudjon táncolni, biciklizni és kirándulni. Csepregi évek óta szenved a porckopástól, több beavatkozása volt már porcleválás miatt, most a saját sejtes lipogems nevű eljárástól reméli, hogy jó ideig megkönnyíti majd az életét.

– A fellépéseket így is végigtáncoltam, de a koncertek után mindig éreztem, pihentetni kell a térdemet – mondta az énekesnő.

– Nehezen hajlott a lábam a lépcsőzésnél, a tornázást, szobabiciklizést is megéreztem, de az állás volt a legrosszabb – áruta el Csepregi, aki először ugyan tartott a szúrásoktól, de annak külön örült, hogy a kezeléshez a hasából kellett zsírszövetet eltávolítani.

A műtétet végző dr. Molnár Szabolcs szerint az onnan eltávolított szövetállomány befecskendezve a két térdbe segíti a sérült porcszövetek megújulását, gyógyulását.

– Senki nem szereti a műtéteket, de amikor beléptem a klinikára, épp a Latin szerenád szólalt meg a rádióban, úgyhogy megnyugodtam. Maga a beavatkozás ugyan egy kicsit kellemetlen volt, hiszen tényleg beleszúrtak a térdembe, pontosan oda, ahol korábban fájt, de szerencsére a fejem felett kifeszített műtőstakaró miatt nem láttam semmit belőle. Kibírtam, és annak érdekében, hogy ne kelljen visszafognom magam a jövőben a színpadon, teljesen megérte – emlékezett vissza az énekesnő, akinek most egy hétig pihennie kell, de mire elindul a turnéja, teljesen rendben lesz és az október 17-i arénás bulin biztosan régi erejével tündökölhet.

– Úgy éreztem, most a legjobb időpont, hogy megcsináltassam ezt a műtétet, mert hosszú távon is rengeteg tervem van – nevetett Éva, aki a koncertek mellett azt reméli, jövőre már az unokájával a nyakában pöröghet-foroghat.

Nyaralást adott a fiának

Csepregi Éva legendásan jó viszonyban van a fiával. Heatlie Dáviddal. A fiatalember amellett, hogy a Neoton Família Sztárjainak dobosa, egy társasházban lakik az édesanyjával. Éva és Dávid nemrég együtt nyaralt is, az énekesnő ajándékozta meg a fiát és menyasszonyát a Maldív-szigeteki úttal, hogy időt tudjon tölteni a leendő menyével.

További hírek: