A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Különös kegyetlenséggel végzett Katával a kőbányai gyilkos: még mindig tagadja a tettét Cs. Dániel

Néhány héten belül lezárhatja a nyomozást a rendőrség annak a fiatal kőbányai lánynak az ügyében, akit az otthonában öltek meg tavaly júliusban – tudta meg a 24.hu.

Mint megírtuk, július 30-án a lakásában holtan találták a bolti eladóként dolgozó K. Katát, aki brutális gyilkosság áldozata lett. A fiatal lányt megölték, az elkövető egy pulóvert tömött a szájába, majd elvágta a torkát. A rendőrség körözést adott ki Kata volt barátja, Cs. Dániel ellen. Az újpesti férfit menekülés közben, Frankfurtban kapták el.

A Fővárosi Főügyészség Cs. Dánielt különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítja. A férfi tagadja, hogy ő végzett volna a lánnyal, ám az eddig elkészült szakértői vélemények alapján nem sok jóra számíthat a büntetőeljárás során.

„Vádemelés nem történt az ügyben, a nyomozás folyamatban van, a gyanúsítás tárgya jelenleg különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette. A Fővárosi Főügyészség indítványa alapján a nyomozási bíró – nem végleges végzésével – május 29-éig meghosszabbította a gyanúsított letartóztatását" – közölte Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője. Ha bebizonyosodik Cs. Dániel bűnössége, akár életfogytig tartó fegyházra is ítélhetik.

További hírek: 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések