A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kórházban kötöttek ki a tanulók: dezodor helyett paprika spay-t fújt magára az egyik diák

A levegőbe juttatott paprika spray miatt az egész iskolát ki kellett üríteni. Az eset során senki sem szenvedett maradandó sérüléseket.

Egy floridai, hetedikes diák véletlenül használta a kíméletlen spray-t, és emiatt összesen 41 diákot kellett kórházba szállítani, az iskolát pedig ki kellett üríteni – írja a 24.hu a Newsweek alapján.

William Cosby a tornaórán szerette volna magára fújni a dezodorját, azonban a kísérlete meghiúsult, mivel dezodor helyett paprika spray-t fújt magára. A fiú és közelben lévő társai azonnal rosszul lettek, köhögni, fulladozni kezdtek, majd a maró vegyszer csípni kezdte a szemüket, az orrukat és a szájukat. A gázt többen be is lélegezték, így a tanítók mentőt hívtak a helyszínre. A gimnáziumot kiürítették és aznap az oktatás is elmaradt.

A tornateremből – ahol használták a spray-t – egyébként azonnal megpróbáltak kimenekülni a diákok, viszont sokan voltak olyanok, akik hirtelen nagyon rosszul lettek.

A kórház az összes gyereket ellátta és megállapították, hogy senkinek sem esett komolyabb bántódása. Az iskola vizsgálja az ügyet, de nem valószínű, hogy lesz következménye az esetnek, mivel a fiú nem akart ártani a társainak.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések