A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elmenekült Olaszországból a koronavírus miatt Silvio Berlusconi

A koronavírus-járványa miatt elmenekült Olaszországból a néhai olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi.

Előreláthatólag április elejéig egész Olaszországban életbe léptették azokat az intézkedéseket, amelyek minimálisra korlátozzák a lakosság mozgását. Silvio Berlusconi pénteken a saját felelősségre elhagyta Milánó melletti otthonát. Mint később kiderült, harmincéves barátnője, Marta Fascine társaságában utazott el lánya franciaországi, Valbonne-ban lévő kastélyába – írja az Index.

Két helyi lap is megerősítette, hogy Berlusconi elhagyta Olaszországot, mivel egészen a járvány elmúltáig a lányánál kíván tartózkodni. Sőt, annyira aggasztja, hogy megfertőződhet a koronavírussal, hogy a Forza Italia összes alkalmazottjának vizsgálaton kell részt venni, akikkel az utóbbi időben találkozott.

A volt kormányfő eltűnése egyébként akkor tűnt fel, amikor nem vett rész egy jobboldali sajtótájékoztatón, helyette Antonio Tajani volt európai parlamenti elnök képviselte a Forza Italiát.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések