A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Koronavírus-járvány: Balázsék ma otthonról rádióztak - videó

Három helyszínen, az otthon meghitt és családias közegében készült el Sebestyén Balázsék ma reggeli műsora: a rádiós műsorvezetők azt tesztelték, ha beüt a krach a koronavírus miatt, tudnak-e majd otthonról adást készíteni.

Rendhagyó módon otthonról jelentkezett reggeli rádióműsorával Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani! A műsorvezetők, akik webkamerán keresztül mindvégig láthatóak is voltak a Facebook-on is közvetített adásban, kedd reggel a home office mellett döntöttek. Elárulták, az Európa-szerte burjánzó és egyre több áldozatot szedő koronavírus miatt tesztelték az otthoni munkát. A hallgatók is be tudtak kapcsolódni a műsorba egy-egy rövid játék erejéig.

- Próbáljuk a viccesebb végét megfogni ennek az egyébként nem vicces dolognak, készülünk arra, mi lesz, ha esetleg beüt a krach, mint az olaszoknál - mondta Sebestyén Balázs, akinek gyermekei is megszólaltak az adásban az iskolába való készülődés alatt, ami nem zajlott könnyen. Vadon Jani viccesen karanténrádiónak nevezte mai adásukat.

Íme az első otthonról készült adás egy részlete:

Balázsék home office

Balázsék ma "home office" adást készítenek IV.

Nem ők az elsők, akik a home office-on gondolkodnak: egyre több cég fontolgatja az otthonról végzett munka lehetőségének bevezetését.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések