A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Keira Knightley semmire sem emlékszik a Baljós árnyak forgatásáról, még el is aludt a forgatás közben

Keira Knightley kíméletlenül őszinte gondolatokat fogalmazott meg, amikor arról kérdezték, milyen élményeket szerzett a Star Wars: Baljós árnyak című film forgatása közben.

A csodaszép színésznő még gyerek volt, amikor el kellett játszania Natalie Portman által alakított Amidala királynő hasonmását, de amint azt most megtudtuk, neki nem jött be annyira a forgatás – írja az Index az Independent alapján.

Keira Knightley-val a Total Film készített interjút, és a Baljós árnyakkal kapcsolatban tettek fel neki kérdéseket, de a színésznő hamar elvette a kedvét a kérdezőknek, mivel azt mondta, semmire sem emlékszik a filmből.

"12 éves voltam. Tényleg nem emlékszem. Az rémlik, hogy a paróka annyira nehéz volt, hogy megfájdult tőle a fejem" – mondta a színésznő.

Keira a parókán kívül még egy emlékét fel tudta idézni, mégpedig azt, amikor egy székben várta, hogy elkezdődjön a forgatás, azonban akkora csúszás volt, hogy nem bírt tovább várni és egy székben elaludt.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések