A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ördög Nóra vallomása: "Kicsit el tudnék bújni a világ elől"

Mindenki nagy meglepetésére vasárnap este Ördög Nóra bújt elő a Szívkirálynő jelmeze alól, és most azt is elárulta, hogy érezte magát a forgatások közben.

A Nicsak, ki vagyok? legutóbbi adásában az Elefánt, a Szívkirálynő, a Bohóc és a Bika lépett fel a színpadra, és olyan rejtélyesen adták elő mindannyian a produkcióikat, hogy senkinek sem sikerült kitalálnia, ki lehet a maszkok alatt – írja a Borsonline.

Ördög Nóra teljesen összezavarta a sztárnyomozókat az előadásával: tippelték őt már Hajdú Péternek, Pál Dénesnek, Cinthya Dictatornak, de még Tóth Gabinak is. A sztáranyuka azt hitte, mindenki tudni fogja, hogy ő rejtőzik a jelmez alatt, azonban ezt tévesen gondolta így.

"Kellemes és vicces érzés volt láthatatlanul közlekedni a stábtagok között, és néha a hétköznapokon is jól jönne egy ilyen jelmez, amiben kicsit el tudnék bújni a világ elől" – mesélt a Borsnak Nóri, aki azt elárulta, hogy kedvese, Nánási Pál tudta, ő a Szívkirálynő, de a gyerekek nagyon meglepődtek, amikor megtudták, hogy édesanyjuké az egyik jelmez.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések