A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kirabolta barátnője nagybátyját, majd az összes pénzt magára költötte egy 18 éves gyulai fiatal

Szállásadója széfét feszítette fel egy férfi Gyulán, több mint egymillió forintot és egy aranygyűrűt tulajdonított el belőle- írja a Police.hu

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2020. február 25-én lopás miatt előállítottak egy fiatal férfit. A 18 éves fiatalember a barátnőjével a lány nagybátyjának házában lakott Gyulán. A házban egy héttel ezelőtt felfeszített egy széfet és kivett belőle több mint egy millió forintnak megfelelő magyar pénzt és eurót, valamint egy arany pecsétgyűrűt.

A pénz egy részét elköltötte, telefonokat, ékszert, ruhákat és háztartási gépet vett belőle. A szállásadó 2020. február 25-én ellenőrizte a széfet és látta, hogy meglopták, ezért azonnal értesítette a rendőrséget. A rendőrkapitányság a 18 éves fiatalember ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A rendőrök megtalálták az ellopott arany pecsétgyűrűt, amelyet a megmaradt pénzzel együtt lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak.

További cikkek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések