A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

69 éves lett az ABBA szőkéje – videó

Máig az egyik legnépszerűbb slágerzenekar az ABBA, melynek az egyik énekesnője, Agnetha Åse Fältskog a mai napon ünnepli születésnapját.
Az ABBA egy olyan zenekar, akitől legalább egy slágert még a mai fiatalok is ismernek, köszönhetően a számos feldolgozásnak, a slágereikre épülő musicalnek, filmeknek, illetve annak a tehetségnek, ami a svéd négyesben megvolt a dalszerzéshez, illetve annak előadásához.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Agnetha Fältskog (@agnethafaltskog_) által megosztott bejegyzés,

A csapat szőkéje, Agnetha Åse Fältskog Jönköpingben született 1950. április 5-én. Már egészen fiatalon kitűnt zenei tehetsége, mindössze 17 évesen már önálló albummal rendelkezett. Nem sokkal később csatlakozott ABBA-hoz, melynek tagjaként nemzetközi hírnévre tett szert és több mint 380 millió albumot, és kislemezt adott el világszerte. A világ egyik legtöbb albumát és kislemezét eladó előadóként tartják számon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Agnetha Fältskog (@agnethafaltskog_) által megosztott bejegyzés,

Életrajzi könyvében bevallotta, hogy a sikerei ellenére sokszor gyötörte a lelkiismeret-furdalás, hogy nem tud elég időt szánni gyermekeire. Talán ennek is köszönhető, hogy a kvartett szétválása után a sikeres szólókarrier ellenére is remetei magányban élt egy svéd szigeten. 2004-es visszatérése sokakat meglepett, ám zenéjéért most is sokan rajongnak, ami leginkább előkelő slágerlistás helyezései bizonyítanak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések