Hirdessen itt

Mindent félre! Kate Middleton és Meghan Markle kettesben érkeztek Wimbledonba

Nagyon is várható volt, hogy a teniszvilág legpatinásabb versenyén a wimbledoni tornán előbb-utóbb a királyi család tagjai is felbukkannak. De ez a forgatókönyv tényleg csak a rajongók legszebb álmában létezett.
Szemmel látható, hogy Kate Middleton és Meghan Markle tényleg nagyon jól kijönnek egymással, és az udvar életében már nagy tapasztalatot szerző Katalin egyengeti a friss hercegné útját.

Most a wimbledoni tenisztorna az első alkalom, hogy a két hercegné együtt, Vilmos és Harry, és más családtagok nélkül együtt jelennek meg nyilvános eseményen. A fél világ imádja a stílusukat és bizony, a különleges alkalomkor sem okoztak csalódást. Meghan Markle hercegnésége óta viszonylag ritkán viselt nadrágot, de az utóbbi napokban egyre magabiztosabb ebben a tekintetben. A kék-fehér csíkos, igazi nyárias hangulatú ingéhez egy hófehér nadrágot húzott. Kate Middleton pedig egy nagyon könnyed, apró fekete mintás ruhát választott az eseményre. Katalin hercegné régi teniszrajongó, testvére Pippa elmaradhatatlan nézője a legnagyobb angol teniszeseményeknek. Meghan Markle pedig köztudottan baráti viszont ápol Serena Williamsszel.








Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések