A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hosszú Katinka: nincs velem minden rendben

Csak látszat a boldog mosoly.
Hetek óta újra boldogan mosolyog a közösségi oldalain Katinka, akinek tavaly novemberben romlott meg a kapcsolata edző-férjével, és májusban jelentették be, hogy végleg szakítanak. A válás a versenyzésére is kihat, hiányzik mellőle az edző, mert szüksége van a visszajelzésekre, hogy tudja, hogyan készüljön a következő versenyszámra.

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő a Marie Clarie magazinnak adott interjújában bevallotta, hogy noha sokat mosolyog, a látszat ellenére nincs még rendben. Úgy gondolja, pszichológiai végzettsége most inkább visszaüt a válság feldolgozásában, mert mindig azonnal szeretné tudni, mit miért érez, gondol, és próbálja a másik embert is megfejteni.

De nem adja fel.
"Gubbaszthatnék otthon, sírhatnék, milyen rossz nekem, de inkább az érem másik oldalát nézem – mondta. Az ember megerősödik, és nagyon sokat tanul magáról. De azért azt senki ne higgye, hogy már minden rendben van, csak próbálok a nehézségek ellenére is a fejlődésre koncentrálni" – tette hozzá.
Nagyon nehéz megemésztenie, hogy házassága mégsem egy életre szólt.
"Ilyenkor kérdőjelez meg az ember mindent, mert ha ez nem volt igaz, akkor vajon miben lehet bízni az életben?" 
– mondta az interjúban az Iron Lady.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések