A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Alvilági leszámolás áldozatait találhatták meg Pilisszentivánon

A PestiSrácok információi szerint újra vizsgálják Portik Tamás 16 éve eltűnt, és vélhetően családostul meggyilkolt embere, Radics Attila ügyét.
Néhány napja számoltunk be róla először, hogy feldarabolt holttesteket találtak a pilisszentiváni erdőben, a Jági ösvénynél egy kirándulóhely közelében. A helyiek több médiumnak is elmondták gyanújukat: szerintük egy két éve a környékről eltűnt házaspár holttestéről lehet szó.

A PestiSrácok azonban most arról ír cikkében: lehet, hogy a Tárnokról eltűnt Radics család maradványait találták meg.

Radics Attila, élettársa és hároméves gyerekük 2002. január 23-án tűntek el és azóta sem kerültek elő. Radics a jelenleg leszámolásos gyilkosságok megrendelése miatt börtönben ülő Portik Tamásnak dolgozott. A család rejtélyes körülmények között tűnt el: Radics lánya az iskolából hazaérve nyitva találta a ház összes ajtaját, családja pedig nem volt otthon. Egyedül a 8 hónapos kistestvérét találta meg, aki az emeleten sírt. A Népszava szerint a rendőrök a házban vödörnyi vért találtak, így nagy valószínűséggel nem csak eltűntek, hanem meggyilkolták őket. 2012-ben már emberölés miatt indult nyomozás, de 2016-ban lezártak az ügyet, mivel nem sikerült a tetteseket nyomára akadni.

A rendőrök gyanúja szerint Radicsnak köze lehetett Seres Zoltán vállalkozó '99-es kivégzéséhez: ő lehetett az, aki motorról nyitott tüzet Seresre és a mellette ülő olasz üzletemberre. Feltételezések szerint Radics Attilának azért kellett meghalnia, mert túl sokat beszélt a merényletről.

A PestiSrácok szerint a rendőrség újra vizsgálja Portik Tamás családostul meggyilkolt emberének, Radics Attilának ügyét, bár a rendőrség ezt hivatalosan nem erősítette meg a portálnak. A lapnak azt írták, "nem adnak tájékoztatást".

Korábban kiderült, a Pilisszentivánon talált holttesteket mésszel öntötték le és zsákokban ásták el a földbe. A rendőrség egy alig tíz négyzetméteres területen kezdett ásni, itt találták meg a maradványokat. Vagyis ez arra utal, hogy pontosan tudták, hol keressék a testeket.

Ez azt jelenti, hogy valaki pontosan beszámolt nekik a holttestek helyéről.

Mivel a rendőrség a maradványokról továbbra sem ad tájékoztatást, így minden csak feltételezés. A PestiSrácok birtokában vannak azonban olyan információk is, amelyek azt erősitik meg, hogy az egykor a településen élő, de néhány éve eltűnt házaspár maradványai lehetnek, akiket egy tartozás miatt gyilkoltak meg ismeretlenek.

"Néhány hónappal ezelőtt egy szintén súlyos bűncselekménnyel gyanúsított, ám a szervezett bűnözéshez nem kapcsolható férfi ajánlott alkut a rendőröknek, miszerint egy kettős gyilkosság feltárásával szeretne mentesülni a saját büntetése alól" - írja a lap, amely úgy tudja, a férfi a gyilkosságban nem, csak a holttestek eltüntetésében segíthetett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések