A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Reagált a rendőrség Will Smith illegális akciójára

A rendőrség nem jár el az ügyben, nem nyomoz.
Teljesen illegálisan mászott fel a Lánchíd tetejére Will Smith. Az amerikai színész budapesti forgatásának végét koronázta meg egy Lánchíd-mászó videóval, amelyet mostanra az Instagramon már közel 10 millióan láttak.

A Budapest Közút Zrt. kommunikciós vezetője elmondta, Will Smith-nek nem volt engedélye a produkcióhoz. Hozzátette, ha igényelt volna, kapott volna. Huber Szebasztián szerint így veszélyes volt az akció, és dühíti az erkölcsi felelősség hiánya. Huber a Blikknek arról is beszélt, a hídmester, aki a híd műszaki állapotáért felel, a rendőrségtől értesült a színész akciójáról, mivel a hídon lévő kamerák képét a rendőrség figyeli. "Az ilyen esetekben az ő jogkörükbe tartozik az esetleges intézkedés" – mondta.

A Blikk megszólaltatta a rendőrséget is az ügyben. Elmondták,
"ez önmagában nem szabálysértés vagy bűncselekmény, az viszont vitathatatlan, hogy nagyon veszélyes".
"A korábban említett okok miatt a rendőrség nem jár el az ügyben, nem nyomoz. Legfeljebb garázdaság miatt indulhatna eljárás, ám mivel a színész cselekedete senkiben nem keltett félelmet vagy riadalmat, ezért ez a tényállás sem áll fenn" – nyilatkozta A Blikknek Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője.
A lap egy ügyvéddel is beszélt, akitől megtudták, bár a színész jó eséllyel megússza, de ha mégis bíróság elé kellene állnia, több évre is a rácsok mögé kerülhetne. Aki garázdaságot követ el, akár 3 év börtönt is kaphat.

Will Smith

Last day in Budapest. I woke up #InMyFeelings I'ma Keep It 💯... I was TERRIFIED up there. That's why my dance moves is all STIFF! Haha #InMyFeelingsChallenge

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, Will Smith több hónapja nálunk forgatta új filmjét, a munka mellett pedig azzal is jelentős időt töltött, hogy felfedezze fővárosunkat. Előfordult, hogy az Operaház tetején pózolt, fotózkodott egy étteremben, magyar srácokkal közösen szerepelt a foci vb himnuszának klipjében, és apák napjára is különleges akcióval készült.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések