Hirdessen itt

Kettéhasadt egy fa a Kossuth utcán, kénsav folyt a Füredin

Megyeszerte dőltek a fák, terjedtek a lángok szerdán, számos riasztást kaptak a tűzoltók. 
Szerda hajnalban Hajdúböszörményben, a Liszt Ferenc utcában egy négyzetméteren lángra kapott a száraz fű, amelyet a helyi hivatásos tűzoltók eloltottak.

Az úttestre dőlt egy tizenöt méteres fa Hajdúnánás közelében, a 3508-as számú úton. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével megszüntették a forgalmi akadályt.

Közel húsz méteres fák veszélyeztették a gyalogos forgalmat Sárrétudvariban, a Kossuth utcában. A püspökladányi és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül motoros láncfűrésszel távolították el őket.

Berettyóújfaluban, a Királyhágó és Kerekes utca kereszteződésében villanyoszlopnak ütközött egy kamion. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók elvégezték a jármű áramtalanítását. A kamion vezetője nem sérült meg.

Tegnap délután kétszáz négyzetméteren lángolt a száraz avar a debreceni Pajzsika utcán. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Debrecenben egy Füredi úti raktár telephelyén kénsav folyt a földre két egy literes kartonból. A debreceni hivatásos tűzoltók és a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálata mellett a megyei katasztrófavédelmi mobil labor is a helyszínre vonult, akik a kiömlött kénsavat leszórták száraz homokkal, valamint földdel, majd megsemmisítették az anyagot.

Debrecenben, a Thomas Mann utcában lehasadt egy hat méter magas fa egyik ága. A debreceni tűzoltók emelőkosáron át motoros láncfűrésszel távolították el az ágat.

Kettéhasadt egy tizenöt méteres nyírfa törzse, és annak az egyik fele egy négyemeletes társasház falának dőlt a debreceni Kossuth utcában. A tűzoltók egysége gépezetes tolólétrán át, motoros láncfűrésszel kivágták a fát.

Nyírmártonfalva külterületén kétszáz négyzetméteres területen lángolt az erdő aljnövényzete tegnap késő délután. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet – zárta összefoglalóját a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések