Hirdessen itt

Nekiestek Kulcsár Edinának a kommentelők, amiért nagy hassal is edzeni jár

Vissza is szólt a bírálóknak.
Kulcsár Edina gyönyörű kismama. És bátor is.

Még mindig lejár az edzőterembe, néhány napja olyan fotót tett közzé Instagramon, amin súlyzókkal látható.

"Természetesen nem ugyanazt a tempót diktálom magamnak, mint mielőtt várandós lettem, de azért nem mondok le a sportról, hiszen egy kismamának is van levezetni való fölös energiája, sőt… Persze egyeztettem az orvosommal is, aki szerint még jót is tesz az edzés, hiszen így felkészül a szervezetem a szülésre” - árulta el a Ripostnak, mivel korábban bírálták a hozzászólók, hogy várandósan edzeni mer.

Most is volt pár negatív komment a poszt alatt, amire Kulcsár Edina egyik rajongója a következőket válaszolta:

"Nem mindegy, hogy mit csinál? Annyira bírom az ilyen embereket, aki nem meri magát felvállalni, és arctalanul elkezdi osztani az észt! Mielőtt elkezdesz kommentelni, gondolkozz el azon, hogy miket írsz!"

Egy másik piszkálódót is kiosztott egy követő, amikor az azt firtatta, miért edz Kulcsár Edina: "Olyan negatívak vagytok. Edina többször mondta hogy amennyit bír annyit csinál. Ám a szülésre így fel tud készülni."



Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,


Dancs Annamari: Egyedülálló anya lettem - interjú

A színésznő bizakodóan tekint a jövőbe, Kerényi Miklós Mátétól való válása után egyedülálló anyaként igyekszik megállni a helyét a világban. A Bors munkatársának az olaszországi Triesztben adott interjút. Hamarosan kezdődik a Csárdáskirálynő trieszti előadása olasz nyelven. Hogy érzi magát?

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések