A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elhagyta a légitársaság a Kanárira utazó magyar turisták csomagjait

Már a csomagfeladásnál gond volt, a gép késve is indult.
Az utasok megérkeztek a Kanári-szigetekre - csomagjaik viszont Budapesten maradtak, a reptéren - számolt be a Blikk.

A Blikk szerint 200 utas csomagját keverték el, az Index pedig úgy tudja: 70-80 utas csomagjai nem érkeztek meg.

Már a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is gond volt a járattal, a csomagfeladás órákig tartott, kígyózó sorban álltak az emberek, hogy feladhassák a bőröndjeiket. Végül a Ryanair gépe egyórás késéssel felszállt Budapestről, de az utasokat újabb hidegzuhany érte, amikor megérkeztek a Kanári-szigetekre, a Las Palmas-i repülőtérre.
"Egyből a Ryanair ügyintézőjéhez küldtek mindenkit, legalább 80 embert, a többieket egy másik ablakhoz, hogy jegyzőkönyvben tehessenek panaszt, amiért nem érkezett meg a csomagjuk. Itt is több órát kellett sorban állni. Azt a tájékoztatást adták, hogy legkorábban szerdán kaphatjuk meg a holmijainkat" – nyilatkozta az egyik utas a Blikknek.
Az Index megkereste a Budapest Airport kommunikációs igazgatóját, aki megerősítette, hogy maradtak csomagok Budapesten, viszont részleteket nem árulhatott el, mert arra csak a Ryanairnek van joga.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések