A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ne ide figyeljetek egybites Soros-propagandisták

A tunéziai Sami A. 1997 óta, azaz több mint húsz éve segélyen él, 1168 eurót, azaz több mint 370 ezer forintot kap havonta a német államtól. Eddig a hír semmi különöset, furcsát vagy megdöbbentő dolgot nem tartalmaz, hiszen minden olyan olvasó tudja, aki cenzúrától mentes jobboldali sajtótermékeket fogyaszt, hogy a török közösségen kívül nagyon kevés bevándorló dolgozik Merkel asszony Németországában. A bevándorlók munka helyett sokkal szívesebben üldögélnek különböző teázókban és kávézókban, ahova az óhazából hozott népszokásoknak megfelelően nők természetesen még egy fekete szemeteszsákba bugyolálva sem tehetik be a lábukat.
Nem dolgoznak. Miért is tennék, ha bőséges segélyt kapnak a német államtól pusztán azért, mert jelenlétükkel, elbűvölő személyiségükkel, barnán csillogó szemeikkel és egzotikus hagyományaikkal – antiszemitizmus, nők és melegek elnyomása és gyűlölete, majd precíz megkövezése, otthonról hozott konfliktusok az újhazába importálása – emelik Németország unalomba fulladt, nyugalmas mindennapjainak fényét?

Hogy ehhez képest, miért visszhangozzák agymosott papagájként a migránsbabusgató propagandisták, hogy azért van szükség több millió bevándorlóra, mert a jómódba ellustult és csinos pocakot növesztő európai őslakosok nem hajlandók elvégezni alantasnak számító, rosszul fizetett, fizikai munkákat – én nem tudom. Csak sejtem.

Szerény véleményem szerint a minket analfabéta, agymosott, a gyűlöletpropagandának bedőlt idiótáknak nevező fővárosban élő liberális értelmiség, az orbáni diktatúra alatti elnyomás alatt senyvedve a rengeteg fellépés, televíziós szereplés és hakni miatt képtelen még arra is időt szakítani, hogy legalább hetente egyszer kinyisson egy újságot, és legalább pár perc erejéig tájékozódjon arról, mi is folyik körülötte a világban. Vagy legalább három villamosmegállóra az Oktogontól.

Ehelyett azt a bő 2,8 millió Fidesz szavazót gyalázza, akik viszont vele ellentétben elgondolkodnak azokon a furcsa ellentmondáson, hogy miért akarnak az állítólagos háborús menekültek teljesen békésnek tűnő Olaszországból Franciaországba, illetve a hasonlóan nyugodt és csendes Franciaországból Angliába szökni, vagy hogy miért hazudoznak Soros NGO-i damaszkuszi paleontológusokról, és mérnökökről, miközben a honfoglalók csak nyomokban tartalmaznak szíreket, diplomás értelmiségieket pedig még úgy sem.

A fővárosi liberális értelmiség a saját nagyképűségükből és gőgjükből épített toronyból köpködi a magyar népet, lesajnálóan alázza és gyalázza éppen azokat, akik velük ellentétben a migráció mélyebb összefüggéseire is kíváncsiak, és nem elégszenek meg azokkal a leegyszerűsített, egybites üzenetekkel, hogy minden Európába betörő fiatalember a szíriai polgárháború elől menekülő többdiplomás keresztény.

A jóemberség hazugságában tetszelgő nagyképűek undorodva köpnek egyet, és a foguk között sziszegik a választás után legkevesebb ötezerszer megismételt mondatot:
„az iskolázatlan, vidéki választok bedőltek az egybites és hazug gyűlöletpropagandának.”
Pedig pontosan ők azok, akik a migrációt övező leírhatatlan mennyiségű hazugságot mindenféle fenntartás és forráskritika nélkül elfogadták. Pont ők hitték el Soros szervezeteinek egybites propagandáját a menekültekről. Pont ők azok, akik elitista sznobériából a homokba dugják a fejüket, ha napvilágra kerülnek azok a hírek, amelyek nem az ő egybites narratívájukat igazolják. Amikor kiderül, hogy a menekültek nem akarnak dolgozni, amikor kiderül, hogy párhuzamos társadalmakat alakítanak ki olyan no go zónákban, ahová a tűzoltóság és a mentők csak katonai segítséggel mernek bemenni, és amelyek létét már Merkel is elismerte, amikor kiderült, hogy visszatért az antiszemitizmus Németországba, és a helyi zsidó vezetők azt tanácsolták az országban elő vagy látogató zsidóknak, hogy ne viseljenek kipát a közterületen, akkor a mi fővárosi libsi értelmiségünk azonnal lebukik a homokba és csak pár másodpercre húzza ki onnan a fejét, akkor is csak annyira, hogy a szája köze folyt homokot kiköpve egybites „vidékizzen” egyet.

Végezetül térjünk vissza a Sami A.-ként emlegetett emberre! Az úr egy időben Oszama Bin Laden testőreként kereste meg a kenyérre valót, de mostanában sem unatkozik, mert bár dolgozni nem hajlandó, ám tengernyi szabadidejében rendkívüli szorgalommal és figyelemreméltó hatékonysággal radikalizálja a Bochumban hozzá hasonlóan dologtalanul unatkozó muszlim fiatalokat.

A német hatóságok képtelen kiutasítani a 2011 szeptemberi terror kitervelőjének testőrét, mert félő, hogy hazájában esetleg megkínozzak, ami nyilvánvalóan sokkal súlyosabb dolognak számít Merkelisztánban, mint ha esetleg a jó Sami, szorgalmas tanítványainak társaságában felrobbantana pár száz amúgy is kihalófélben lévő ónémetet. Így zajlik napjainkban a bevándorlók integrációja, és ilyen hatékonyan tudja kitoloncolni a német hatóság a terrorgyanús muszlimokat.

Ti meg „analfabétázó”, „egybitező” szerencsétlen libsik, inkább vegyetek példát a népről. Mert ők veletek ellentétben okosak, tájékozottak, és nem dőlnek be Soros egybites hazugságainak.

Ja! És szégyelljétek magatok!

Apáti Bence

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések