A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kocsis Máté: Majd Gyurcsány véget vet a Magyar Péter-történetnek


A Fidesz frakcióvezetője szerint Magyar Péter annak köszönheti népszerűségét, hogy a baloldali választók csalódtak a politikusaikban.

Kocsis Máté a Márki-Zay-jelenséggel rokonította Magyar Péter hirtelen jött népszerűségét, aminek majd Gyurcsány Ferenc fog véget vetni – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője a Bayer Showban. Kocsis úgy látja, hogy az egész jelenség onnan ered, hogy a baloldali szavazók csalódtak a politikusaikban és ezért egy új messiásjelölt felé fordultak, aki most éppen Magyar Péter.

A politikus szerint azonban hiába támogatja Magyart a baloldali sajtó, a baloldali pártok ettől előbb-utóbb elkezdenek feszengeni, hiszen

Magyar mégiscsak az ő tortájukat szeleteli tovább „és a legvégén jön Gyurcsány Ferenc, aki aztán véget vet az egésznek”.

Kocsis ugyanakkor Magyar Péter akcióját sikeresebbnek tartja Márki-Zay Péterénél, legalábbis arra enged következtetni, hogy míg az egyesült ellenzék volt miniszterelnök-jelöltjének teljesítményét hatalmas kudarcnak nevezte, addig Magyar esetében arról beszélt, hogy a Varga Judit volt férje mögött szerinte megjelent külföldi támogatók most nagyobb erővel próbálják sikerre vinni az ügyüket, ami szerinte nem más, mint a békepárti kormányt egy háborúpártira cserélni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések