A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Összeesett egy játékos, lefújták az Udinese-Roma meccset

A Serie A 32. fordulójának egyik vasárnapi meccsén, az Udinese-AS Roma bajnoki 71. percében rosszul lett a rómaiak 24 éves elefántcsontparti védője, Evan Ndicka. A játékos nem éles helyzetben volt, se a labda, se udinei játékos nem volt a közelében, amikor előredőlt, majd lerogyott.

Mindez a 71. percben történt. Ndickát ápolni kezdték, majd nem sokkal később hordágyon vitték le a pályáról. Ezután nagyjából tíz percig tanácskozott Luca Pairetto játékvezető, Daniele De Rossi, a Roma és Gabriele Cioffi, az Udinese vezetőedzője. Végül bejelentették, hogy a mérkőzést a 82. percben lefújják. Miután közölték a döntést, azt mindkét szurkolótábor megtapsolta. 

 

Úgy tűnt a tévéközvetítésből, hogy a játékos felemeli a hüvelykujját, amikor hordágyon levitték, de nyilvánvalóan túl nagy volt az aggodalom a folytatáshoz.

A meccs egyébként 1-1-re állt, a hazaiak a 23. percben szereztek vezetést, a Roma a 64. percben egyenlített.

Ndickát a rómaiak erre a szezonra igazolták le a német Frankfurttól, ahol korábban öt évadot játszott. Tizenkilencszeres elefántcsontparti válogatott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések