A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenet: letörte a sorompó rúdját, majd továbbhajtott a kocsijával egy férfi Gyöngyösnél

A gyöngyösi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, amelynek során egy férfi a tilos jelzés ellenére hajtott át a síneken.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt folytatott eljárást egy 79 éves budapesti lakos ellen, aki 2019. július 19-én személygépkocsijával a 3-as főúton Gyöngyös irányából Kápolna irányába haladt, majd egy vasúti fényjelző készülék tilos jelzését figyelmen kívül hagyta, és letörte a sorompó csapórúdját. A jármű vezetője megállás nélkül továbbhajtott – írja a police.

A rendőrök az eljárás során azonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható K. Ferencet, aki gyanúsítotti kihallgatásakor beismerő vallomást tett.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések