A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyurcsány az eddigi legdurvább üzenettét küldte Orbán Viktornak

Magyarország leghíresebb bohóca ezt üzente Orbán Viktornak: „Te majd nem fogsz tudni megszökni”.
„A macedón exminiszterelnök egy bűnöző, aki meglopta a saját hazáját. Orbán is az. Gruevszkit börtönbüntetésre ítélte a népe. Ahogy majd ez lesz Orbán sorsa is. Neki sikerült megszöknie. Orbánnak esélye se lesz”- közölte Facebook-oldalán Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke egy képet is mellékelt, melyen az áll: „Orbánnak üzenem: Te majd nem fogsz tudni megszökni az országból”.

Ahogy beszámoltunk róla, a Fidesz is közleményt adott ki a Gruevszki-üggyel kapcsolatban. Ebben azt írták, hogy „teljesen természetes, hogy egy baloldali kormány által fenyegetett és üldözött néppárti politikus számára lehetővé tették a menekültügyi kérelem benyújtását”. Mint írják, „Magyarországra egy olyan politikus menekült, akit egy Soros György által támogatott szocialista kormány üldöz és fenyeget. Vannak szocialista kormányok, például Málta, ahol újságírókat gyilkolnak meg és vannak szocialista kormányok, ahol fenyegetik az elődeiket”. Hozzátették: „Magyarországnak van egy töretlen joggyakorlata, a valóban üldözötteknek menedéket ad, ez Gruevszki esetében még nem dőlt el, a kérelem elbírálása a hatóságok feladata”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések