A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Keletre vonul a hidegfront, itt is fellélegezhetnek

Szerdán hazánk keleti részei felett is átvonul a már gyengülő fázisában lévő hidegfront, így további csapadékra főként az északkeleti, keleti megyékben számíthatunk, a napi hőmérséklet maximum közel 4 fokkal lesz alacsonyabb a keddinél – közölte az Országos Meteorológia Szolgálat.
Mint azt a honlapjuk szerda hajnalban közölték, az északkeleti, keleti megyékben erősen felhős égre, és elszórtan esőre, záporokra, zivatarokra lehet számítani, ezenfelül az ország más részein elvétve alakulhat ki futó zápor, és a változó felhőzet mellett több-kevesebb napsütés valószínű.

Felhőszakadás miatt figyelmeztetést így Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén és Hajdú-Bihar megyékre adott ki az OMSZ.
Hozzátették, az északnyugati szél több helyen megélénkül, néhol megerősödik, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 26 és 31 fok között alakul, de a tartósabban csapadékos északkeleti határvidéken ennél akár több fokkal is hűvösebb lehet. Késő estére 17 és 22 fok közé hűl le a levegő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések