A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hanggránátot vetettek be a TEK-esek egy dél-pesti lakóházban, elvittek egy zavart férfit

A durranásokat sokan lövésnek hitték. Egy olvasónk is beszámolt az esetről.
Hanggránátot alkalmazott a Terrorelhárítási Központ (TEK) egy zavartan viselkedő férfi miatt szerdán Budapest XVIII. kerületében, a Ráday Gedeon utcában - közölte az MTI.

A kommandósokat a rendőrség hívta segítségül, egy zavartan viselkedő férfi miatt, akit végül a mentők kórházba szállítottak. Az akció során senki sem sérült meg, és lövöldözés sem volt, ám a durrogások a környéken nagy feltűnést keltettek.
Egyik olvasónk nekünk is írt, ő így számolt be a történtekről:
"Békésnek tűnő lakópark Délpest egyik kerületében. Az idő : 2018. július 11.-e szerda, 13 óra 40 perc. Szomszédom lakásában hirtelen 9 lövés dördül, majd néma csönd, és kiszaladó lakók. Magam is megdöbbenve rohanok az erkélyre, hogy mi történt.
Egy TEK-es egyenruhás férfi kutyájával sétál el az erkélyem alatt. Majd ezt követően még vagy 20 fegyveres egyenruhás, egyrészt TEK-es, majd a BRFK egyenruhásai. Az OMSZ piros-fehér ruhásai jönnek ki a lépcsőházból, egyikük befelé egy kerekes hordággyal.

A szemben lakó közli, hogy belát a szobába, és ott letakarnak éppen egy testet. Közben folyamatosan menetelnek ki a lépcsőházból a marok-lőfegyveresek, hátizsákokkal felszerelve. Megjelenik a kék egyenruhás járőr is, aki folyamatosan telefonál valakivel. Kitolják a mentősök a letakart testet hordágyon, az utcán várakozó mentőautóba. Lassan eltűnnek a bámészkodók az udvarról, de egy csoport tárgyalja az eseményeket még."

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések