A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezért nem látogathatják meg szüleik a kimentett thai fiúkat

48 órás megfigyelés alatt tartják őket.
Szüleik még nem találkozhattak a thaiföldi barlangból kimentetett gyerekekkel, de abban reménykednek, hogy ma már meglátogathatják őket.

A Reutersnek nyilatkozott Somboon Sompiangjai, a thaiföldi barlangban rekedt focicsapat egyik tagjának édesapja. A férfi szerint vasárnap a mentőcsapatok csak annyit közöltek a szülőkkel, hogy a legerősebb gyerekeket hozzák ki elsőnek a barlangrendszerből, de a nevüket nem mondták el nekik.

"Nem mondták el nekünk, hogy melyik gyerekeket hozták ki… Nem látogathatjuk meg a fiainkat, mert 48 órán át megfigyelik őket" — tette hozzá. Mint mondta, ma már jó hírekben reménykednek.

Anupong Paocsinda belügyminiszter hétfőn a Bangkok Post című lapnak nyilatkozott a gyerekekről, akiket a barlangtól 70 kilométerre lévő Csian Rai Mung körzet kórházában ápolnak. Elmondta: noha szervezetük erős, állandó orvosi felügyelet alatt állnak és számos orvosi vizsgálaton kell átesniük. Egy magas rangú tisztviselő hétfőn a helyi lapoknak azt mondta, hogy
a négy elsőként kimentett fiú jól van.
A futballcsapat még június 23-án tűnt el, majd kilenc nappal később két brit búvár talált rájuk négy kilométerre a bejárattól és nagyjából egy kilométerre a földfelszín alatt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések