Időjárás:Időjárás

Kitálalt Keresztes Ildikó: Őszintén beszélt a magánéletéről, vannak nagy változások...

Most megszólalt és elmondta, hogy miért tette.
Fantasztikus dolog tör­tén­t Ke­resz­tes Il­di­kó­val. Már nem kell folyamatosan aggódia, félnie, és stresszelnie, nem kell órá­kat au­tóz­nia azért, hogy meg­lá­to­gat­hassa sze­re­tett édes­any­ját, hiszen egy­más mellé köl­töz­tek.

"Édesanyám ezelőtt Érden lakott. Előfordult, hogy két-három hónapon keresztül meg sem tudtam látogatni, mert megállás nélkül játszottam a színházban, próbán vagy fellépésen voltam. Nagyon nyomasztott, hogy folyamatosan versenyt futok az idővel, és még arra az emberre sem tudtam eléggé odafigyelni, aki a legfontosabb számomra." - mesélte a Ripostnak az énekesnő. Egy hatalmas kő esett le a szívéről, hiszen az édesanyjának sikerült találniuk egy olyan lakást, ami közel van Ildikó otthonához.

"Végre beköltöztettem anyut Pestre! Régóta nagy álmunk volt, hogy egymás közelében élhessünk, és ez most meg is valósult. Egy kerületben lakunk, alig pár utcányira egymástól! Most már ő is megnyugodott és én is! Szinte mindennap tudunk találkozni, újra százszázalékosan részt veszünk egymás életében" - mesélte a lapnak.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog