A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszólalt a halálra éheztetett kislány anyja. Ezért nem adtak enni a gyereknek

A anya szerint a kislány betegsége miatt nem tudta a szervezete hasznosítani a tápanyagot!
A gyönygösi kislány másfél évesen halt meg, mindössze 3,5 kilós volt. Az anyát 18, az apát 15 év börtönre ítélték. A nő a börtönből adott interjút, elmondta, szerinte miért halt meg a gyereke.

Másfél évesen halt meg a gyöngyösi kislány, amikor a rendőrök megtalálták, mindössze 3,5 kilós volt. A anya súlyos fegyházbüntetést kapott, de nem tartja magát bűnösnek. A HírTV Riasztás című műsorának adott interjúban állítja, nem éheztették szándékosan a gyereket annak ellenére, hogy 3250 grammal született és 3500 grammal halt meg.

“Nem hagyta ő el így magát. Tehát soványnak meg mindig sovány volt. Nem volt annyira látványos. Tehát hiába, hogykilóban soknak hangzik, de ez nem volt annyira látványos.Tehát mindig nagyon sovány volt. Kezdetektől fogva” – idézi a nő szavait a Bors.

Csak azért hibáztatja magát az anya, hogy nem vitte el orvoshoz a gyermekét. Továbbra is azt állítja, hogy genetikai betegsége és refluxa volt a gyermeknek, ezért nem tudta hasznosítani a tápanyagot a szervezete. Az orvosi vizsgálatok viszont kimutatták, hogy tejallergián kívül nem volt a kislánynak betegsége. „A lány gyermek újszülött kori anyagcsere vizsgálata 2014 december hazabocsátásakor megtörtént. A szűrővizsgálat negatív eredménnyel zárult” – mondta Schmidt Péter tanácselnök. Az igazságügyi szakértő szerint szemmel látható volt a gyermek rossz állapota. Gyakorlatilag nem voltak meg a mozgatáshoz szükséges izmai.Ennél fogva aztán cáfolható az is, hogy ők azért nem gondolták azt, hogy rosszul néz ki, mert játszott, mozgott felült. A halála körüli időben, azon kívül, hogy feküdt, mást nem tudott csinálni” – mondta a szakértő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések