Időjárás:Időjárás

Spöttle: “Magyarországon nem fognak nyaralgatni a migránsok!”

Sok fake news kering az internet a migránsok magyarországi nyaraltatásáról – mondta el Georg Spöttle az M1 Ma reggel című műsorában.
„A Migration Aid egy Soros György közeli szervezet, mely kicsit sötétben tartja a médiát, hogy hol és milyen számban akarja őket (bevándorlók – a szerk.) nyaraltatni” – mondta el a biztonságpolitikai szakértő.

Kiemelte, hogy jelenleg hazánkban kevés a menekült: a tranzitzónában néhány kisgyermekes afgán család tartózkodik csak, akiknek vagy politikai menedékjoguk vagy védettségi státuszuk van.

Megjegyezte: ezek az emberek is, amint tehetik, fogják magukat és továbbállnak, vesznek egy jegyet Münchenbe vagy Bécsbe.

Ha 3-4 kisgyermekes családot nyaraltatnak (a Migration Aid – a szerk.) a Balaton-parton, azzal nincsen gond – vélekedett. Hozzátette: a választókat is megnyugtatnám: a kormány jottányit sem lépett vissza eddigi politikájától, nincsen burkolt betelepítés, a kerítés állni fog.

Csak legális státusszal érkezhetnek menekültek hazánkba. „Nem fog a csopaki strandon több száz fekete afrikai fiatalember nyaralni és randalírozni” – emelte ki.

Forrás: hirado.hu
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog