Időjárás:Időjárás

Rendkívüli közlemény mindenkinek, aki hétfőn útra kelne! Lehet, hogy nem jutsz el, ahová szeretnél!

Másfél-két órával korábban induljon el a repülőtérre, mint azt egyébként tenné az, akinek a repülőgépe 2017. július 17-én (hétfőn) délután indul, mert a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren és környékén korlátozásokra kell számítani.
A forgalomkorlátozások idején gépkocsival és taxival sem lehet majd megközelíteni a repülőteret, továbbá a 100E és a 200E reptéri buszjáratok sem érintik majd azt.

A korlátozásokkal kapcsolatos aktuális közlekedési információk hétfőn délután a BKK Facebook-oldalán és a BKK Info weboldalon, illetve alkalmazásban lesznek olvashatók.

Július 17-én (hétfőn) délután várhatóan egy órás időtartamra korlátozzák a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér forgalmát.

Ezért akinek a repülőgépe hétfőn délután indul, annak célszerű másfél-két órával korábban elindulnia a reptérre, mint az tervezte, hogy időben elérje a járatát.

A repülőteret a lezárás ideje alatt semmilyen módon (sem közösségi közlekedéssel, sem személygépkocsival, sem pedig taxival) nem lehet megközelíteni.

Forrás: bkk.hu
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog