Időjárás:Időjárás
loading...

Annyira hiányzott a családja az olasz futball afrikai tehetségének, hogy lemészárolta őket

A ghánai születésű Solomon Nyantakyi korábban azt mondta, hiányzik neki a családja. Solomon Nyantakyi nevét sajnos már nem futballtudásáról fogjuk megismerni, hanem arról a szörnyű tettről, amelyet kedden este követett el.
A Parma utánpótlás-csapatánál nevelkedő ghánai tehetséget szerdán tartóztatta le a rendőrség, miközben Milánóból akart külföldre szökni. A vád: a 43 éves édesanyja és a 11 éves húgának meggyilkolása.

A 21 éves Nyantakyit a milánói pályaudvaron fogták el, miután testvére, Raymond kihívta a rendőrséget San Leonardó-i otthonukba, ahol Patience Nfumot és Magdalene Nfumot vérbe fagyva találták.

“Nehéz ilyenkor megszólalni, fogalmam sincs, hogy mi játszódhatott le a fejében. Csendes, békés srácnak ismertem meg őt” – nyilatkozta Roberto Donadoni, akinek kifejezett kérése volt anno Nyantakyi szerződtetése még 2013-ban.

A támadó középpályást az egyik legnagyobb ígéretnek tartották Olaszországban, ám karrierje azután vett kedvezőtlen fordulatot, hogy a Parma 2015-ben csődbe ment. A játékos az Imolese együtteséhez került, majd július 1-jén szabadügynökké vált.

Információk szerint a futballt is azért kellett abbahagynia, mert rossz társaságba keveredett és már az olasz negyedosztályú csapat sem tartott igényt szolgálataira.

“Szóhoz sem jutok. Solomon nagyon békés, hallgatag srác volt, a légynek sem tudott volna ártani, de depressziós volt. Alig hallottam néhányszor beszélni őt, de azt tudom, hogy fel akart hagyni a futballal, mert nagyon hiányzott neki a családja” – mondta Cristiano Lucarelli, a Livorno korábbi támadója, aki a Parmánál dolgozott együtt Nyantakyival.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog