Hirdessen itt

Elképesztő CIA dokumentum szivárgott ki. 1954-ben felvettük a kapcsolatot az idegenekkel?

Egy újonnan kiszivárgott Majestic-12 dokumentum került napvilágra június 14-én, amely egy sor földönkívüliek és emberek közötti találkozást ír le. A dokumentum olyan kijelentéseket is tartalmaz, miszerint Nikola Tesla úttörő rádióadása az 1800-as évek végén figyelmeztette a távoli földönkívülieket az emberiség létezésére, ami miatt bolygónkra utaztak, majd később Eisenhower elnök teljes diplomáciai kapcsolatot létesített ezen idelátogató földönkívüliekkel 1954-ben.
A 47 oldalas dokumentumot jelenleg számos hitelesítő kutató vizsgálja, de a veterán kutató és nukleáris fizikus Stanton Friedman által készített előzetes következtetés megállapítja, hogy nincs bizonyíték hamisításra, Heather Wade, a Midnight in the Deserts rádióadó műsorvezetője szerint. (1)

Heather Wade június 15-én este kapta meg a dokumentumokat egy megbízható forrástól. Stanton Friedman azonnal ránézett ezekre dokumentumokra, aki azt mondta: “Soha nem láttam ilyet, ez egy új MJ12 információ.” Stanton Friedman továbbra is vizsgálja ezeket a dokumentumokat a hitelesség érdekében, de jelenleg senki sem talál bizonyítékot a hamisításra.

Hasonlóképpen Dr. Robert Wood, egy másik vezető Majestic dokumentum kutató is megosztotta előzetes véleményét egy e-mailben, miszerint a “bélyegzők, a jelölések, a stílus, a tartalom és a nevek” valódinak tűnnek.

A dokumentumokat egy névtelen informátor küldte Wade-nek, aki június 14-én bemutatta azok létezését, valamint a dokumentum hátteréről szóló részleteket. Wade azt állítja, hogy az informátor számára ismert és egy biztos forrásnak tekinthető, de nem fogja felfedni az illető személyazonosságát.

Linda Moulton Howe az Earthfiles.com-on további információkat hozott nyilvánosságra, miszerint két forrás is létezik, mindkettő nyugalmazott katona. Wade azt tervezi, hogy megkéri Howe-t és más UFO-kutatókat, hogy segítsenek megbizonyosodni a dokumentum hitelességéről és jelentőségéről. (2)

Időközben az olvasók számára is elérhetővé tette Wade a dokumentumokat a honlapján, amelyeket így bárki elolvashat.

Powered by

A következőkben leírjuk a dokumentumban szereplő kulcsfontosságú pontokat és azok jelentőségét. A dokumentum részletes elemzésére kerül sor ezen cikk második részében.

A fedőlap szerint a dokumentum egy “előzetes tájékoztató“, amelyet a Védelmi Hírszerző Hivatal Kémelhárítása hozott létre 1989. január 8-án. Az eligazító dokumentum teljes címe: “Helyzetértékelés / Nyilatkozat az azonosítatlan repülő tárgyakról“, és az Elnöki Hivatalhoz érkezett.

Az eligazító tisztet “MJ-1“-ként írják le, aki a történelmi precedens alapján a CIA igazgatója volt.

A CIA igazgatója az 1989-es eligazítás idején William Webster volt, aki 1987. május 26-tól 1991. augusztus 31-ig volt a hírszerző ügynökség vezetője. Korábban az FBI igazgatója volt 1978. február 23-ától, mielőtt a CIA élére került Reagan elnök ideje alatt. A Wikipédia bejegyzése megemlíti, hogy ő az egyetlen olyan személy, aki valaha is mindkét pozíciót betöltötte. (3)

Az eligazító dokumentum a földönkívüliek négy csoportjára utal, amelyek bolygónk szempontjából fontossági sorrendben vannak felsorolva, és idézi, hogy barátságosak-e vagy sem:

Az EBE-k (földökívüli biológiai entitás) négy alapvető típusát erősítették meg eddig. A dokumentumban fel vannak sorolva a bolygónkra gyakorolt hatásuk csökkenő sorrendjében.

A. Föld-szerű humanoidok. Számos változatuk létezik, többé-kevésbé olyanok, mint mi magunk. Ezek többsége barátságos és az EBE kapcsolataink nagy részét teszik ki. A legtöbbjük nagyfokú pszichikai képességekkel rendelkezik, és mindegyikük fejlett jelleggel használja a tudományt és a technikát.

B. Kis humanoidok vagy “Szürkék”. A Szürkéket a bőrük színe miatt hívjuk így, mellyel a legtöbb ilyen típus rendelkezik, egyfajta drónok. Nem különböznek a dolgozó hangyáktól vagy méhektől …. Leginkább a Föld-szerű humanoidok pszichikai irányítása alatt állnak, akik őket, mint háziállatokat (vagy egyfajta rabszolga) tartják. Feltéve, hogy a Szürkék jóindulatú ellenőrzés alatt állnak, ártalmatlanok.

C. Nem humanoid EBE-k. Ezeknek több osztálya van, és olyan világokból származnak, ahol a domináns morfológia eltérő evolúciós folyamatot eredményezett. Sokan közülük veszélyesek, nem a szervezett ellenséges szándékaik miatt, hanem azért, mert az ilyen lények nem tartják az emberi életet szentnek …. A kapcsolattartás velük eddig minimális volt, csupán néhány szerencsétlen találkozással.

D. Átalakuló entitások. A Majestic Művelet által vizsgált EBE formák közül a legnehezebb megérteni, sőt leírni. Lényegében az ilyen entitások nem “lények” vagy “teremtmények” … valamilyen dimenzióban vagy síkban léteznek, azaz nem a mi terünkben vagy időnkben. Nem használnak eszközöket, vagy nem utaznak az űrben …. Lényegében ezek az entitások tiszta elme energiákból állnak. … Azt mondják (más EBE-k), hogy képesek felvenni bármilyen fizikai formát, amely “közvetíti” az ő energiájukat … anyagként.

Ahogy a fenti leírás sugallja, a legtöbb földönkívüli kölcsönhatást barátságosnak ábrázolják, különösen azokat, amelyek az ember kinézetű lényekkel jöttek létre. Számos, nem ellenséges interakciót folytattak az emberiséggel, amely Nikola Tesla úttörő rádió- és energia adásáig nyúlik vissza az 1800-as évek végén. Az eligazító dokumentum így folytatódik:

1899-ben a jugoszláv villamos tudós Nikola Tesla, aki az elektromos áram átvitelére szolgáló váltó áramról lett nevezetes és a róla elnevezett laboratóriumi készülékről (Tesla tekercs), számos olyan kutatást indított el, amelyek megteremtették ezt a csészealj évszázadot. Tesla már régóta javasolta, hogy lehetséges közvetlenül sugározni tiszta elektromos energiát nagy távolságra energiaveszteség és vezetékek nélkül. 1899-re kormányzati és magán tudományos támogatással Tesla egy színhelyet választott Colorado Springs közelében, Colorado államban, hogy hatalmas és soha meg nem ismételt kísérleteket folytasson… Tesla célja az volt, hogy összegyűjti a Föld saját mágneses mezőjét, és a Földet használja hatalmas adóként, hogy jeleket küldjön a világűrbe, hogy megpróbáljon kapcsolatba lépni azokkal, akik ott élnek. Teslának fogalma sem volt róla, hogy az általa előállított speciális energia áthaladt az űrön keresztül, és nagy pusztítást okozott sok fényévvel távolabb.


Anélkül, hogy felismerte volna, Tesla a Föld mágneses mezejét használta közvetlen rádióátvitelre az űrben, és egy zavaró energiafegyvert hozott létre – lényegében a világ első irányított energiafegyverét, de bolygóméretű léptékben! Ennek hatása hasonló volt a “fénysebességű meghajtás” kifejlesztéséhez a kitalált Star Trek sorozatban, és az emberiség most először tűnt fel a Galaktikus radaron.

Az eligazító dokumentum leírja, hogy mi történt Tesla kísérleteinek eredményeként:

A földönkívüli intelligencia (EI) megpróbált válaszolni az átvitelére olyan bináris kód formájában, amelyet rutinszerűen használnak a távoli kommunikációhoz (nyilvánvalóan ezek az energiák azonnal működnek távolról is, és nem korlátozódnak a fénysebességre), és kérték, hogy szüntesse meg a küldést. Természetesen Tesla nem értette meg, milyen üzenetet kapott az űrből. Szerencsére a kutatásai mellékhatásai miatt dühös helyi lakosok arra kényszerítették őt, hogy még ugyanabban az évben leállítsa a Colorado Springsben végzett kísérleteket.

Lényeges, hogy az eligazító dokumentum elismeri, hogy a kommunikáció pillanatnyi volt, és hogy a fénysebesség nem abszolút határérték, legalábbis az idegenek által használt kommunikáció esetében.

Az eligazító dokumentum szerint Tesla kísérletei voltak azok, amelyek bejelentették a repülő csészealjak korszakát, a Föld mágneses mezejét használó energiaátvitelének erőteljes hatása miatt:

Ez volt tehát az úgynevezett ‘repülő csészealj kor’ tényleges kezdete korunkban. Amint világossá vált, hogy népünk a technika robbanásszerű fejlődése előtt áll, a földönkívüli intelligens civilizációk elhatározták, hogy hosszú távú, gondosan kiszámított és látszólag véletlenszerű kapcsolatot tartanak fenn azzal a végső céllal, hogy felhívják a figyelmet a helyünkre a galaktikus közösségben. Az atomkorszak beköszöntével ez a program fokozatosan kiterjedt a diplomáciai kapcsolatfelvételre a Föld számos kormányával. Ugyanezt a megközelítést, a látszólagos ‘véletlen’ kapcsolat létrehozását választották az emberi fajra gyakorolt alacsony pszichológiai hatása miatt. Ez volt a helyzet az Amerikai Egyesült Államok esetében (lásd: Roswell és Aztec, Új-Mexikó esetek).

Az eligazító dokumentum a híres 1947-es Roswell UFO balesetre és a nemzetbiztonsági mechanizmusra utal, amelyet annak kivizsgálására fejlesztettek ki, és egy titoktartási rendszert tartottak fenn. Míg a Roswell baleset jól ismert, a dokumentumban leírt következő eset nem.

Ez egy repülő csészealj “ellenőrzött leszállása” volt 1948 március 25-én Aztec-ban, Új-Mexikóban, amelyet az eligazító dokumentum a következőképpen ír le:

Az ellenőrzött leszállást egy kis sivatagi kanyonban hajtották végre egy helyi gazdálkodó legelőjén … mintegy 12,2 mérföldre Aztec városától északkeletre Új-Mexikóban. A hajó 30 méter átmérőjű volt. A felső kabinban … a csapat két kicsi humanoid testét találta meg, amelyek 120 cm magasak voltak, és olyan ülésekre voltak szíjazva, mint amilyenek a repülőgépek pilótafülkéjében vannak… A földönkívüliek halottak voltak.


Az eligazító dokumentum szerint a földönkívüliek légköri szivárgás miatt haltak meg. A jelentés ezután leírja, hogy kriogén csöveket találtak emberi kinézetű testekkel az alsóbb szinten, akik közül négyet sikeresen újraélesztettek:

Egy közelebbi pillantást vetettek a lezárt csövekre, amelyek úgy néztek ki, mint egy mosodai szárítógép ajtajai, majd kiderült, hogy ezek összetett hűtőrendszerek. Kettő üres volt, tizenkettő pedig olyan emberszerű testeket tartalmazott, amelyek emberi felnőtteknek és kisgyermekeknek, valamint csecsemőknek tűntek. Végül az orvosi csapat képes volt egy felnőtt Föld-szerű humanoid férfi és három Föld-szerű humanoid csecsemő újraélesztésére, mindegyikük körülbelül hat hónapos korban volt: két hímnemű és egy nőnemű. A többi csecsemő és egy alacsony, szürke bőrű, nagy fejű EBE halott volt.

A felnőtt túlélő az eligazító dokumentum szerint embernek tűnt, de nyilvánvalóan egy földönkívüli volt, aki bár emberi kinézettel rendelkezett, fiziológiailag különbözött, és két májjal is rendelkezett. A dokumentum leírja, hogyan kezdődtek a diplomáciai tárgyalások a túlélő felnőtt földönkívülivel:

Egy Truman elnökkel folytatott sietős televíziós konferencia után elmagyarázták a látogatónak, hogy ha szándékai nem bizonyulnak ellenségesnek és együttműködik az információcserében, diplomáciai státuszban részesül, és hamarosan visszatérhet a saját fajtájához, amikor létrejön a megállapodás. Ebbe azonnal beleegyezett feltéve, hogy nem kapnak olyan tudományos titkokat, amelyek megváltoztathatnák természetes kulturális fejlődésünket.

Ami ezután következik, a földönkívüli látogató és a Truman közigazgatás közötti egy évig tartó diplomáciai információcsere, mielőtt visszatért volna a népéhez:

Összességében az Aztec EBE a Los Alamos komplexumban egy évig – 1948 április végétől 1949 márciusáig – védőőrizet alatt élt. Ezt követően a Hadsereg Hírszerzése által felállított privát biztonsági egységben különítették el, mely idő alatt találkozott az elnökkel és más felsőbb kormányzati és katonai tisztviselővel, mielőtt 1949 augusztusában visszatért a népéhez. A tudósoknak és a katonai kikérdezőknek nagyrészt nem technikai információkat adott át a civilizációjáról és azon motivációról, hogy miért vannak a Földünkön. A rögzített beszélgetésekből hatszáznyolcvanhárom (683) oldalnyi átirat készült.

Az eligazító dokumentum elmagyarázza, hogy az Egyesült Államok katonai hatóságainak átadott technológiát hogyan adták át a Szovjetunió számára is a földönkívüliek:

Az EBE látta, hogy a kisebb károk lehetővé teszik számunkra, hogy megőrizzük űrhajójának maradványait tanulmányozásra, és úgy érezte, hogy annak megértése csak fokozatosan fog fejlődni. Azt sugallta, hogy a népe ‘valószínűleg egy hasonló állapotban lévő hajót dob le a Szovjetunió körzeteiben csak azért, hogy a dolgok egyensúlya fenntartható legyen.’

1948-ban az Egyesült Államok és a Szovjetunió volt a világ egyetlen ismert nukleáris hatalma és a két legerősebb politikai blokk vezetője, így érthető, hogy miért segítettek ily módon. Még megdöbbentőbb az, amit a földönkívüliek az idegen csecsemőkről mondtak:

A tudósok csapatának azt mondták, hogy az emberszerű csecsemőket egyébként a világunkra szánták, és szívesen látnák, ha megtartanánk őket. 1949. augusztus 21-én az Aztec EBE visszatért a saját fajtájához egy találkozóhelyen, a Kirtland Légierő bázistól délnyugatra … és megállapodást kötöttek egy jövőbeli találkozóról ugyanazon a helyen, hogy diplomáciai kapcsolatokat létesítsenek.


A három emberi megjelenésű földönkívüli csecsemő odaajándékozása az amerikai hatóságoknak nyilvánvalóan azzal a szándékkal történt, hogy az idegenek az emberi társadalomban nőjenek fel, és a jövőben baráti kapcsolatokat hozzanak létre a két világ között. Valószínűleg ugyanez történt a Szovjetunióban is. 1989-ben, amikor elkészült az eligazító dokumentum, az idegen gyerekek 40 évesek lehettek.

Lehetséges, hogy az USA-ban és a Szovjetunióban élő idegen gyerekek végül fontos tényezővé váltak a hidegháború befejezésében?

Az eligazító dokumentum arra utal, hogy Eisenhower elnök 1954-ben a Kirtland Légibázisra utazott, ahol teljes diplomáciai kapcsolatot alakított ki az emberi kinézetű földönkívüliekkel:

Az előző diplomáciai szerződést a Majestic-12 műveleti igazgatója és a földönkívüli látogatók vegyes bizottsága, valamint az Egyesült Államok Diplomáciai Testületének képviselői készítették el szándéknyilatkozatként. A Kirtland Légibázison ezt jóváhagyták és aláírták … 1954 júliusában Dwight B. Eisenhower elnök és az EBE-k nevében egy személy.

Amint korábban említettük, az eligazító dokumentum hitelesítése csak most kezdődött, de a szakértők eddig nem vettek észre csalást.

E dokumentum jelentősége különösen súlyos, mivel számos magas rangú tisztviselőt nevez meg. Ha William Webster az eligazítás idején MJ-1 volt, akkor ez rendkívül jelentős dolog lenne.

Jelenleg a belbiztonsági tanácsadó testület elnöke, és abban a helyzetben van, hogy hivatalos tájékoztatást kapjon az eligazító dokumentum hitelességéről. (4)

Ha Webster megerősíti vagy utal a dokumentum hitelességére és/vagy közvetlen érintettségét jelzi, ez nagy hatással lesz a hivatalos közzététel kilátásaira.

Ennek a sorozatnak a második részében exopolitikai elemzést fogunk adni az állítólagos MJ-12 dokumentum tartalmáról, arról, hogy miként hasonlítható össze a titkos űrprogram tanúi által közölt információkkal és annak a világ eseményeire gyakorolt potenciális hatásával.

Forrás: ujvilagtudat

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések