Időjárás:Időjárás

2 csepp a füledbe és visszanyered a hallásod! Még a 80-90 éves emberek is őrületes javulást tapasztaltak

Az orvostudomány korábban az öregedési folyamatokra vezette vissza a hallás romlását, fokozatos károsulást, de ma már függetlenül életkortól, nemtől és fajtól, egyre gyakrabban szembesülünk hallási problémával. Vélhetően az egyre zajosabb környezetünk és életmódunk az oka, a különböző eredetű esetleg elhúzódó fülbetegségeken kívül.
A halláscsökkenés jelentősen korlátozza az ember normális működését, a napi feladatainak ellátását. Gondoljunk csak pl. a forgalomban való közlekedésre, vezetésre, esetleg munkahelyi utasításokra. Rengeteg kezelés és jogorvoslat áll rendelkezésünkre, a piacon található gyógyszerektől a hallókészüléken át. Mi most mégis egy hatékony ámde természetes és egyszerű receptet ismertetünk, mely egyidejűleg csökkenti és javítja a hallási problémákat. Ez a szer olyan hatékonynak bizonyult, hogy még az idős emberek is elismerték és úgy véljük képes akár hallásának 97%-os javítására.

És hogy mit és hogyan kell használni? Elképesztően egyszerű. Máris mutatjuk.

Szükséged lesz az alábbiakra:

3 gerezd fokhagyma
olivaolaj
géz vagy vatta
csöpögtető flakon

Elkészítés:

Pucold meg a fokhagymákat majd alaposan mosd meg. Ezután fokhagymanyomó segítségével zúzd össze, majd sűrű gézen vagy pamutszöveten keresztül préselj ki belőle minél több levet, amennyit csak lehet. A kinyert fokhagyma levét keverd össze néhány csepp olíva olajjal és öntsd egy csepegtető flakonba. Ez lehet egy régi, lejárt és kimosott gyógyszercsepegtető.

Felhasználás:

A kész keverékből csepegtess a füleidbe 3-4 cseppet. Célszerű, ha oldalsó fekvő helyzetben végzed, majd gézzel vagy vattával lezárod a hallójáratot és megvárod míg a csepp lecsorog a hallójáratban, amilyen mélyre csak lehet. Ezt követően a másik oldalon is ismételd ezt a műveletet. Hatását nagyon hamar meg fogod tapasztalni és garantáljuk, hogy az eredmény meglepő és lenyűgöző lesz.

Ha érdekesnek találtad a bejegyzés, kérjük oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: