A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Santiago Abascal: "Spanyolország a szélsőséges wokeizmus kísérleti terepe volt"


Tucker Carlsonnak adott interjút a spanyol jobboldal vezére, a Vox elnöke.

Az újságíró a Vox vezetőjével az európai ország jelenlegi helyzetéről beszélgetett Madridban, amelyet Pedro Sánchez elnöki beiktatása fémjelez.

A Pedro Sánchez elnök második ciklusra történő beiktatása miatti spanyolországi tüntetések közepette Tucker Carlson Madridba utazott. Az újságíró jelen volt a tüntetéseken, és megragadta az alkalmat, hogy beszélgessen Santiago Abascal, a Vox párt vezetőjével.

A 32 perces interjúban az európai ország jelenlegi helyzetéről, jövőjéről és a "narkokommunizmusból" adódó esetleges problémákról esett szó.

A tüntetések azt követően kezdődtek, hogy az évközi választásokon második helyen végzett Sánchez megállapodást kötött a katalán szeparatista mozgalommal, hogy megszerezze hét szavazatukat a törvényhozásban, és újraválasszák elnöknek. Cserébe be kellett mutatnia egy ellentmondásos amnesztiatörvényt, amely felgyorsítaná a 2017-es katalóniai puccsot végrehajtók megbocsátásának folyamatát. Egyesek, köztük Abascal, a harmadik spanyolországi erő vezetője szerint

egy ilyen jogszabály veszélyezteti a jogállamiságot.

Carlsonnal beszélgetve biztosította, hogy "az amnesztiatörvény nem fér bele az alkotmányunkba", mivel az "brutális támadást jelentene a hatalmi ágak szétválasztása ellen". Ezért a törvényhozás, amelynek Pedro Sánchez lesz az elnöke, "törvénytelen és illegitim" lesz, ami "az alkotmányra mért csapással" kezdődött. Ami magát az elnököt illeti, Abascal úgy definiálta őt, mint egy

"korrupt embert, aki képes eladni az anyját, hogy hatalmon maradjon".

"Spanyolország vagy lelassítja a narkokommunizmust, vagy az élére áll"

A képviselő elemezte az európai ország jelenlegi helyzetét, és azzal kezdte, hogy kifejtette, milyen fontos, ami Spanyolországban történik a kontinens többi része számára.

"Spanyolország Európa iszlamizálódásának kapuja, a tömeges bevándorlás áldozata"

- jelezte, majd hozzátette, hogy a narkokommunizmus veszélye ragályos lehet, és a latin-amerikai helyzethez hasonlította a helyzetet.

Abascal egyenesen az Európai Unió ellen emelt szót, amiért az üldözi azokat az országokat, amelyek a tömeges bevándorlás ellen igyekeznek fellépni, Magyarország és Lengyelország példáját hozva fel, miközben a "spanyolok többsége" ellenzi ezt, és éppen ellenkezőleg, támogatja, hogy "deportálják azokat, akik bűncselekményeket követnek el, hogy elvegyék az állampolgárságot azoktól a bevándorlóktól, akik bűncselekményeket követnek el".

A helyzet leküzdése érdekében mindazok összefogására szólított fel, akik ellenzik az "éber" és "globalista" politikát, amely a középosztályt veszi célba. Miután bírálta Soros György alakját, akiről elárulta, hogy megválasztása után elsőként találkozott Sánchezzel, biztosította, hogy

Nyugaton van egy csoport "milliárdos, aki meg akarja mondani nekünk, hogyan kell élnünk, miközben ők úgy élnek, mint egy király".

"Az európaiak többsége meg akarja őrizni identitásunkat"

Abascal szerint Sánchez és az EU politikai diskurzusa "ellentétben áll a többséggel", mert "az európaiak többsége meg akarja őrizni identitásunkat, szabadságban való életmódunkat". A férfiak és nők közötti egyenlőséget, amit egyes kultúrák nem értenek".

Példaként Franciaországot, Svédországot és Németországot hozta fel, olyan országokat, ahol megfigyelte, hogy "az iszlamizáció és a társadalmi változások brutális módon történtek". Amikor ellensúlyt keresett, Magyarországgal ellentétben kifejtette, hogy a spanyoloknál hiányzik az ösztönzés a demográfiai növekedéshez, hogy 100 év múlva ne legyenek kisebbségben a saját országukban.

"Hajlandó vagyok bármit megtenni"

Politikai és személyes jövőjét elemezve a politikus biztosította, hogy hajlandó mindent megtenni azért, hogy négy gyermeke jövőjét biztosítsa.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések