A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

“Ursula von der Leyen egy karrierpolitikus” - Varga Judit bírálta a Bizottság elnökét


Varga Judit szerint von der Leyen már “patikamérlegen kimért gesztust gyakorol minden politikai frakció, érdekcsoport felé”. 

“Egy év múlva már az Uniós biztos-jelöltek meghallgatása fog folyni az Európai Parlamentben. Ez inkább egy kampánybeszéd  volt” - mondta Varga Judit a Hír Tv-ben az Európai Bizottság strasbourgi beszédéről.

Ursula von der Leyen  egy “karrierpolitikus”. Én egy karrierpolitikus kampánybeszédét véltem felfedezni abban, is, hogy látszott, hogy patika mérlegen kimért gesztust gyakorol minden politikai frakció, érdekcsoport felé 

- értékelte Ursula von der Leyen beszédét.

A volt igazságügyminiszter a SOTEU-ról és a Bizottság elnökének a megállapításairól közölte: “rosszul levont következtésekről beszélt, és mintha egy párhuzamos valóságot mutatott volna be”.

Szemet szúrt szerinte sok mindenkinek, hogy Ursula von der Leyen a békéről nem beszélt.

“A háborús eszkaláció mondatait hallottuk”

- vont mérleget Varga Judit, hangsúlyozva: ez egy téves értelmezés.

Az illegális migrációt meg kell állitani, nem kezelni kell, de megint egy felülről ránk erőltetett dossziéról van szó - mondta az új EU-s migrációs paktumról. Másrészt, az EU-s álláspont azt üzeni az illegális migránsok számára, hogy “itt mindig lesz hely” - bírálta az uniós, véglegesen még el nem fogadott EU-s migrációs paktumot Varga Judit.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések