A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Párja elvesztése miatt végezhetett barátjával a medgyesegyházi baltás gyilkos


A közelmúltban vesztette el párját az idős elkövető, emiatt kerülhetett olyan pszichés állapotba, aminek vérengzés lett a vége – írta a Borsonline.  

Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, a 71 éves medgyesegyházi gyilkos hétfőn baltával végzett egy barátjával, majd a holttestet betakargatta és otthagyta. A rendőrség beszámolója szerint a Békés vármegyei kisvárosban történt gyilkosságra különös módon derült fény: az idős elkövető házánál hétfőn este jelentek meg a rendőrök, akik egy korábbi betörés miatt keresték a férfit. A gyanú szerint az elmúlt napokban egy lakatlan házból többek között szerszámokat lopott.

Legnagyobb meglepetésükre azonban egy takarókkal letakart holttestet találtak az egyik szobában. Kiderült, hogy az áldozatot aznap reggel egy baltával ölte meg a 71 éves medgyesegyházi gyilkos egy szóváltást követően.

Az esettel kapcsolatban Medgyesegyháza polgármestere, Kraller József a lapnak úgy nyilatkozott, nem gondolja, hogy gond lenne a közbiztonsággal a kisvárosban, szerinte egy egyedi, elszigetelt esetről van szó.

A kisváros vezetője arról beszélt, hogy az elkövetőt nemrégiben egy súlyos tragédia érte, elvesztette a párját. 

– Én úgy gondolom, hogy ez az élethelyzet volt az, ami a tragédiához vezetett. Mindenki értetlenül áll a történtek előtt Medgyesegyházán, már csak azért is, mert az elkövető és áldozata nap mint nap találkoztak egymással, jóban voltak – fogalmazott Kraller József.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések