A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Óriási a cirkusz a szegedi halászléfesztiválon, borzalmasan szar kajákat adtak horror áron


Idén a legnagyobb nyertesek a környékbeli éttermek voltak, rengeteg éhes család inkább ezt az alternatívát választotta. 

1997. szeptember 20-án rendezték meg az első Tiszai Halfesztivált Szegeden, a népszerűsége pedig azóta is töretlen. Most azonban sokan elégedetlenül távoztak a rendezvényről - írja a Promotions

Az utóbbi időben lehetett hallani bizonyos minőségromlásról és az infláció ezt a fesztivált sem kímélte, azonban mégis sokan hunytak efölött szemet és nagy reményekkel indultak el a csodás Szeged városába, egy jó családi halászlevezésre. Nos, idén minden eddiginél nagyobb botrányt kavart a termékek ár-érték aránya, tömegesen távoztak elégedetlenül a látogatók a fesztivál területéről.

A Minden, ami Szeged! Facebook-csoportban elszabadultak az indulatok, igazi kommentáradat érkezett azokra a posztokra, amikben az ominózus fesztiválról tartott valaki élménybeszámolót és nem voltak restek megosztani a személyes tapasztalataikat sem.

Volt, aki a 4400 Forintos ár ellenére egyszerűen a kukába dobta az ételét, a szerencsésebbek pedig még a vásárlás előtt látták, hogy valami híg, vizezett löttyöt akarnak eladni nekik a fenti áron és inkább elálltak a vásárlástól.

Menzás csirkepörkölt ízű alaplére panaszkodtak, a rántott hal pedig többek szerint nyesedékből készült, szintén horroráron eladva. Más azt mondta, hogy még a kóbor macskák sem ettők meg a nekik adott halat, megint más egyszerűen moslékfesztiválnak nevezte az eseményt.

A hivatalos kommunikáció szerint regetegen érkeztek és több ezer adag étel elfogyott, a kritikákra eddig még nem reagált a szervező.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések