A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Állítólag, valami rejtélyes dolog történt Putyin állítólagos orvosával


Eltűnt, búcsúlevelet írt, majd állítólag előkerült, és elfogták - írják az állítólagos újságírók, az állítólagos forrásokra hivatkozva az állítólagos cikkben. 

Csaknem egy hétig nem találták a szentpétervári Vakcina- és Szérumkutató Intézet korábbi igazgatóját, Viktor Truhint. Az orvos egy nappal azelőtt tűnt el, hogy szeptember 4-én kirúgták a munkahelyén, az orosz Szövetségi Gyógyszerészeti-Biológiai Ügynökségnél (FMBA), mivel korrupciós ügybe keveredett - írja egy állítólagos orosz portál informátorára hivatkozva a brit The Sun, amire az Index hivatkozik. 

Viktor Truhin 11 éven át vezette a szentpétervári Vakcina- és Szérumkutató Intézetet, és Nicaragua tiszteletbeli konzuljaként is működött Szentpétervárott. Állítólag Vlagyimir Putyin egészségügyi állapotával kapcsolatban is információkkal rendelkezhetett.

Eltűnése előtt Truhin egy búcsúlevelet is írt a kollégáinak, amelyben úgy fogalmazott: szerinte nagy dolgokat értek el az utóbbi időben, és nem érzi úgy, hogy bűnös lenne.  

Az orosz sajtóban arról jelentek meg hírek, hogy most megtalálták Truhint. A fontanka.ru információi szerint pénteken megpróbált Oroszországból Belaruszba szökni, de a határon elfogták az FSZB emberei.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések