A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Balázs: A kötcsei piknik legfontosabb kérdését a jövő évi európai uniós választások jelentik


– Ma 22. alkalommal kerül sor a hagyományos kötcsei piknikre. A mostani találkozó legfontosabb kérdését a jövő évi európai uniós választások jelentik, amelyek igen jelentősek Magyarország jövője szempontjából – fogalmazott Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben. 

Mint jelezte, Brüsszelt foglyul ejtette egy háborúpárti és korrupt elit, és azok az elhibázott brüsszeli döntések, amelyek az elmúlt időszakban megszülettek, nagyon komoly károkat okoznak és Európa versenyképessége is egyre romlik.

– Minderre az jelenti a megoldást, ha az európai parlamenti választásokon mindenhol a jobboldali pártok erősödnek meg. Úgy gondoljuk, erre van is esély. Magyarországon is a jobboldali erőknek, a Fidesz–KDNP képviselőinek kellene bizalmat kapniuk jövőre, mert így az Európai Unióban és Brüsszelben is változásokat tudnánk elérni

– szögezte le a kormánypárti politikus.

Ahogy arról lapunk beszámolt, Orbán Viktor megérkezett a ma rendezendő kötcsei polgári piknik helyszínére. Immár hagyománynak számít, hogy a miniszterelnök a kötcsei pikniken a jobboldali-konzervatív szellemi és gazdasági holdudvar meghívottjai előtt zárt körben ad helyzetértékelést a politikai folyamatokról.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések