A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Maradandó sérülést okozott az ittas vezetéssel gyanúsított férfi Hajdúszoboszlón


Már az incidens helyszínén megszondáztatták. 

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, súlyos balesethez riasztották a rendőröket 2022. augusztus 14-én 11 óra körül Hajdúszoboszlón. Személyautóval közlekedett egy férfi a Szilfákalja úton, amikor egy gyalogos-átkelőhelyen elütött egy nőt, aki szabályosan, a kerékpárját tolva próbált meg átkelni az úttesten. A mentőszolgálat munkatársai súlyos sérülésekkel vitték kórházba a gyalogost, a járőrök pedig a gépkocsi vezetőjével szemben még a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott – számolt be róla közleményében a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség hírében olvasható, hogy a baleset körülményeinek pontos tisztázása érdekében a rendőrök szakértőket is bevontak a nyomozásba. A későbbi orvosi vélemény megállapította, hogy a gyalogos maradandó fogyatékosságot szenvedett a gázolás következtében. A 25 éves szolnoki férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a felelősségét a baleset okozásáért, és azt is elárulta, hogy az éjszaka folyamán nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset gondatlan okozása, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást vele szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek – zárta közleményét a police.hu.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések