A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Horror: tucatnyi csecsemőt erőszakolt meg egy pedofil tanár


A 25 éves férfit az buktatta le, hogy elkezdett képeket és videókat feltölteni az internetre a szörnyű tettéről. 

Tommy Lee Allington tanársegédként dolgozott egy brit iskolában, munkájából hazatérve azonban rendre gyerekeket erőszakolt meg - írja a Ripost.

A férfi egy idő után kifejezetten csecsemőket szemelt ki az áldozatainak, mondván, hogy ők még nem tudják elárulni senkinek, mi történt velük. A 25 éves férfit az buktatta le, hogy elkezdett a szörnyűségekről képeket és videókat készíteni, amiket feltöltött a közösségi hálóra, ahol más pedofilokkal is megosztotta a történteket. Végül a rendőrök az Instagram-profilja alapján lenyomozták és házkutatási paranccsal megjelentek az otthonánál. 

A rendőrség a padláson találta meg az elrejtett mobilfetelefont, amin több mint 1500 intim felvételt találtak, amelyek közül 252 csecsemőt ábrázolt a szexuális zaklatás legszélsőségesebb fajtáival. 

A hatóságok a férfit 17 gyermek megerőszakolásával vádolták meg. A pedofil végül bevallotta tetteit, amik miatt a swansea-i koronabíróság 18 év és nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések