A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hollik: A Soros-szervezetek egy követ fújnak a dollárbaloldallal


Brüsszel gátlástalanul visszaél a hatalmával. 

Kiderült, hogy miközben a külföldről finanszírozott baloldal és Brüsszel közösen azon dolgozik, hogy Magyarország ne kapja meg a tanárok béremeléséhez szükséges, és a magyar családoknak, vállalkozásoknak járó forrásokat, addig 

az Európai Bizottság félmilliárd forintot osztott szét magyarországi, de korábban a Soros-hálózat által pénzelt álcivileknek 

– fogalmazott Hollik István. A Fidesz kommunikációs igazgatója a Magyar Nemzet azon cikkére reagált, amelyben arról írtunk, már Brüsszel fizet Soros helyett, és a hazai baloldali sajtó hangzatos cikkei a Nyílt Társadalom Alapítványok Európából történő kivonulásáról csupán a figyelemelterelést szolgálhatták arról, hogy a Soros-hálózat működésének átszervezésével az Európai Unió a korábbiaknál jóval nagyobb összegekkel száll be a tőzsdespekuláns projektjeinek finanszírozásába. A változás része az is, hogy Sorosék a hangsúlyokat áthelyezik: a jövőben elsősorban a kelet-közép-európai térségre fókuszálnak.

Hollik István a közösségi oldalán úgy fogalmazott, 

itt olyan szervezetekről van szó, amelyek egytől egyig a Soros-hálózathoz kötődnek, és az elmúlt években valahogy mindig egy követ fújtak a dollárbaloldallal, legyen szó migrációról, gender témáról vagy éppen a háború kérdéséről.

– Úgy áll tehát a helyzet, hogy Brüsszel visszatartja a tanároknak, családoknak, vállalkozásoknak járó forrásokat, de emellett vígan finanszírozza a baloldali szervezeteket – fogalmaz a politikus, aki hangsúlyozza, hogy ráadásul 

a teljes keretösszeg a brüsszeli programban négymilliárd forint, azaz a következő hónapokban is dőlni fog a lé a baloldalhoz. 

– Éppen egy európai parlamenti és egy önkormányzati választás küszöbén. Ugye nem csak én gondolom, hogy a kettő között van összefüggés? – teszi fel a kérdést a fideszes képviselő.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések