A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Folytatódik a Munkácsi II. Rákóczi Ferenc Középiskola „bedarálása”


„Sötét lelkű megrendelőik gonosz akaratát valósítják meg rákos daganatként, bármi áron. Iskolánk történetének talán legnehezebb időszakát éljük” – olvasható az iskola közleményében. 

A Munkácsi II. Rákóczi Ferenc Középiskola először egy ukrán vezetőt kapott a nyakába, majd kiderült, hogy az igazgató „ukránosítani” akarja a középiskolát. Tervben van a magyar idegen nyelvként oktatása, már most szeptembertől ukrán első osztály indítása, a tantárgyak egy részének ukránul oktatása. Az utolsó fejlemények szerint a tanévnyitón megtiltották a magyar himnuszt, tilos volt a magyar zászló és a nemzet színeinek használata.

Azonban itt nincs vége, folytatódik az iskola vesszőfutása. Erről az iskola adott ki közleményt Facebookon. 

„Folytatódik iskolánk bedarálása” – kezdik a bejegyzést.

„Lemondatták egyik igazgatóhelyettesünket, a másikkal nem egyeztetnek csak utasítják, újabb »saját« igazgatóhelyettest hoznak, külsősökkel nézetik át az iskola iratait hibákat keresve, 

új órarendet csináltatnak mert csak, órákat akarnak elvenni tanárainktől, hogy máshonnan jötteknek adhassák oda” – olvasható a posztban. 

„Teljesen szembe fordulva a tantestülettel, sötét lelkű megrendelőik gonosz akaratát valósítják meg rákos daganatként, bármi áron. Iskolánk történetének talán legnehezebb időszakát éljük” – tették hozzá. 

„Kitartunk!” – zárták bejegyzésüket.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések