A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A dollármédia akkorát hazudott Szijjártó Péterről, hogy leszakad az ég


Szijjártó Péter személyesen cáfolta meg azt a hazugságot, amelyre egyszerre ugrott rá a teljes baloldali dollármédia – derül ki a külügyminiszter Facebookon közzétett bejegyzéséből. 

A baloldali médiumok egyöntetűen állították ugyanis, hogy kirúgták a külügyminiszter keresztapját a MÁV vezetéséből.

Kirúgták a keresztapámat a MÁV-tól – írja és hangoztatja számos baloldali médium: a HVG, 444, 24.hu, Portfolio, Magyar Hang, Klubrádió, Mfor, Napi.hu, Nyugati Fény, Hírklikk és az RTL.  

Nos, az én keresztapám egy Szijjártó Gábor nevű, Almásfüzitőn élő nyugdíjas, egykori gyári munkás. 

Tisztelettel és udvariasan kérdezem az RTL-től, a HVG-től, a 444-től, a 24.hu-tól, a Portfoliótól, a Magyar Hangtól, a Klubrádiótól, az Mfortól, a Napi.hu-tól, a Nyugati Fénytől és a Hírklikktől, hogy miért hazudnak ekkorát???

– olvasható a bejegyzésben.

Időközben a MÁV is pontosítást közölt a saját oldalán, a közleményükből kiderült, hogy a dollármédia által hamisan Szijjártó keresztapjaként azonosított felsővezetőt nem is bocsátották el:

„Ma pontatlanul jelent meg és több médium is tévesen idézte, hogy a MÁV vezetésében két vezérigazgató-helyettes felmentését kezdeményezte volna a tulajdonos.

A valóság ezzel szemben az, hogy az értesülés csak Bádonfainé Szikszay Erzsébet gazdasági vezérigazgató-helyettes esetében helytálló. Virág István vezérigazgató-helyettes, bár elérte a nyugdíjkorhatárt, aktív szolgálatát nem fejezi be.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések