A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Donáth Anna: Több hasznom volt az európai parlamentben, mintha Szanyi Tibort küldtük volna ki


A 34 ezres dél-magyarországi Baján folytatta országjárását a hazaáruló Donáth Anna, 

„Magyarország legnépszerűbb ellenzéki politikusa”, ahogy a meghívóban állt. A színház nagytermében esztrádzene, egy diszkréten megvilágított, a Momentum elnökének fotójával díszített pulipitus, valamint három szék és két kis asztal fogadta a látogatókat - írja a Soros-blog.

Erős félházban kezdődött a rendezvény, amit egy, a Momentum elmúlt hónapjait bemutató klip vezetett be. Az utolsó mondatot Donáth egy tüntetésen elmondott beszédéből vágták be: „Előbb-utóbb minden rendszer összeomlik, és csak rajtatok múlik”.

Donáth Anna a pulpitusra lépve elmondta, szerinte "sok válság van", a hangsúlyt a megélhetési válságra helyezte. Jellemző mondatai: „Kétszer annyiba kerül minden, mint tavaly ilyenkor.” „Zörög a zacskó, mondta nekem Nyárlőrincen egy asszony.” „A hétköznapi ember megélése az, hogy nem tudja kifizetni a bevásárlást. Középosztálybeli probléma lett, hogy rohadtul nem telik arra, mint egy évvel ezelőtt.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések