A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Besült a 444 felmondásszámlálója is


A 444 még július harmadikán indította el távozótanár-számlálóját, ugyanis szerintük a pedagógusok tömegesen helyezték kilátásba felmondásukat az új pedagógus-életpályáról szóló törvény elfogadása kapcsán. 

A lap így szerette volna illusztrálni az általuk vélt problémát, csakhogy a számláló teljesen megállt, már csaknem két hete nem is frissítették. 

Az augusztus 31-i befagyott állapot szerint 316 pedagógus mondott fel. A portál ezt az alapján írja, hogy ennyi pedagógus jelezte a felmondását nekik. A törvény eközben gond nélkül életbe lépett, majd a korábbi évekhez hasonlóan idén is rendben elkezdődött a tanév a közoktatásban, bármit is állít a baloldal és sajtója – ezt Rétvári Bence nyilatkozta a Magyar Nemzetnek augusztus végén.

Sem az előző tanév végén, sem a nyári szünetben nem következett be az a felmondási hullám, amelyre a baloldali pártok és szakszervezetek buzdították a pedagógusokat – szögezte le a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára.

 


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések