A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Adele titokban megházasodott?


A világhírű énekesnő elszólta magát, mikor szombat este férjeként hivatkozott párjára, Rich Paulra a színpadon Las Vegasban. A rajongók azonnal találgatni kezdtek: a szerelmesek titokban egybekeltek? -írta meg a life.hu. 

Sokkolta a rajongókat Adele, amikor az egyik fellépésén a férjeként hivatkozott kedvesére, Rich Paulra. Az énekesnőről több felvétel is felkerült a TikTok-ra, a kommentelők pedig azonnal találgatni kezdtek: Adele és párja titokban összeházasodott?

"Nem vehetsz feleségül. Én hetero vagyok, a férjem ma este itt van" - mondta Adele a közönség egyik női tagjának, aki feleségül akarta venni. 

A találgatásokat egyelőre senki sem erősítette meg, de a rajongók szerint egyértelmű, hogy hivatalosan is összekötötték az életüket - írja a Page Six.

Adele és a sportügynök 2021 júliusában hozták nyilvánosságra románcukat, amikor lefotózták őket egy NBA kosárlabdameccsen, a pálya mellett ülve turbékoltak.

Az idei év februárjában pedig kiderült, hogy a sportügynök el is jegyezte szerelmét.

Még sohasem voltam ilyen szerelmes. A megszállotja vagyok. Egyértelmű, hogy még több gyereket szeretnék – mesélte korábban Adele 41 éves szerelméről.

Az énekesnő 2018-ban házasodott össze, majd vált el Simon Koneckitől, akitől 9 éves fia, Angelo is született. Rich Paullal két éve vállalták fel kapcsolatukat.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések