A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Meseország Mindenkié szerzője beismerte: fogalma sincs mi áll a gyermekvédelmi törvényben


Az LMBTQ-propagandában intenzív szerepet vállaló Szegedi Egyetem felvállalta a magyar Gender Studies-ok sorsát és letiltotta Lukács Adorján Szűcs Edittel folytatott vitáját. 

Lukács Adorján a Pesti TV szereplője nemrég vett részt a szegedi Egyetem TV egyik rendezvényén, ahol a Meseország mindenkié egyik szerzőjével, Szűcs Edittel kellett vitáznia. 

A vita során a hírhedt könyv szerzője Adorján azon állítására, hogy úgy kritizálják a gyermekvédelmi törvényt, hogy annak egy betűjét sem ismerik, beismerte, hogy nem olvasta, és nem is ismeri azt. 

Az igazán izgalmas rész viszont csak ezután következett. Szűcs Edit a felvétel után megkereste a vita szervezőit és megtiltotta, hogy a műsor kikerüljön.

Ezt követően Lukács Adorján közzétette az említett részt, amit a facebook nem igazán preferált így eltávolította a tartalmat. Viszont annak gyors terjedése elég volt ahhoz, hogy a Szegedi Egyetem  vezetése kirúgja Tikvicki Dórát, a műsor vezetőjét. 

Bár az LMBTQ propaganda mindent elkövet a neki nem tetsző tartalmak eltávolításáért, nekünk ez a rész valahogy mégis megmaradt. 


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések